Life

Ce îl nemulțumește pe Tavi Clonda la soția sa. Gabriela Cristea primește des acest reproș

De la ce pornesc cel mai des certurile dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Artistul nu s-a ferit să dea cărțile pe față
12.01.2024 | 10:51
Ce il nemultumeste pe Tavi Clonda la sotia sa Gabriela Cristea primeste des acest repros
De la ce pornesc cel mai des certurile dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi se cunosc de mulți ani, iar în tot acest timp, au avut multe ocazii de a se descoperi unul pe celălalt. Așa se face că, după mai bine de trei ani de mariaj, Tavi are o serie de reproșuri la adresa frumoasei sale soții.

Gabriela Cristea și soțul ei se completează de minune

Gabriela Cristea și Tavi Clonda încearcă să găsească mereu un echilibru în relația și în familia lor. Celor doi nu le este deloc ușor, având în vedere că au un program destul de încărcat și trebuie să fie prezenți și în viața fiicelor lor.

ADVERTISEMENT

Atât Gabriela, cât și Tavi fac parte din lumea mondenă, iar asta le ocupă aproape tot timpul. Vedeta are mereu programul încărcat cu fel de fel de proiecte și cu emisiunea de la Antena Stars. Dar, în ciuda oboselii, niciodată nu uită să le acorde atenție fiicelor ei.

De cele mai multe ori, Victoria și Iris sunt văzute în compania tatălui lor, iar asta pentru că Tavi are mai mult timp liber. Artistul este un tată model și se ocupă exemplar de cele două fiice ale sale.

ADVERTISEMENT

Încă de la început, cuplul a stabilit foarte bine regulile în ceea ce privește creșterea și educarea celor mici. Gabriela și-a propus să fie mama autoritară, iar Tavi să fie tatăl permisiv. Pe parcurs, rolurile s-au schimbat.

Ce îi reproșează cel mai des Tavi soției sale

Într-un interviu acordat exclusiv pentru ciao.ro, Tavi a povestit că el și soția lui mai au momente tensionate în relație. De obicei, acestea apar atunci când amândoi sunt extrem de obosiți sau răbdarea lor este întinsă la maxim.

ADVERTISEMENT

Aceste momente nu durează prea mult, căci își dau seama că nu este nimic serios. Peste astfel de motiv de ceartă trec mereu cu brio și încearcă să realizeze unde a greșit fiecare dintre ei.

Ca în orice cuplu, există și anumite nemulțumiri pe care Tavi nu se ferește să le vocalizeze. Întrebat care este reproșul pe care i-l aduce cel mai mult soției sale, artistul nu a stat prea mult pe gânduri. Mai în glumă, mai în serios, Tavi a recunoscut că i-ar plăcea ca Gabriela să aibă mai mult timp pentru el.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena Stars se împarte mereu între emisiune și viața de acasă. Asta nu îi este deloc ușor. Ambele medii sunt destul de solicitante, iar Gabriela vrea să se implice cât mai mult posibil și în emisiune, dar și acasă, unde o așteaptă soțul și fiicele.

Tavi și Gabriela pare că au găsit o metodă de a petrece mai mult timp împreună. Atunci când vor să se bucure unul de prezența celuilalt, cei doi planifică câte o vacanță în unele dintre cele mai frumoase destinații din lume.

ADVERTISEMENT