Life

Ce îl sperie cel mai tare pe Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți. “Uneori se transformă în fobie”

Mihai Bobonete, juratul de la Românii au talent, nu a ascuns faptul să există lucruri de care se teme, acestea transformându-se uneori chiar în fobie.
18.03.2022 | 11:42
Ce il sperie cel mai tare pe Mihai Bobonete Bobita din Las Fierbinti Uneori se transforma in fobie
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete apare mereu zâmbitor și pus pe glume, iar fanii ar putea ghici cu greu că a trecut prin momente dificile peste care a trecut cu ajutorul unui terapeut. Într-un interviu recent, actorul a vorbit și despre ce în sperie cel mai tare.

Ce îl sperie cel mai tare pe Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți. “Uneori se transformă în fobie”

Mihai Bobonete a acceptat să vorbească despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. În urmă cu mai mulți ani, casa actorului a fost spartă de hoți, iar acesta a avut nevoie de ajutorul unui specialist pentru a depăși momentul.

ADVERTISEMENT

Hoții nu s-au ales cu mare lucru pentru că juratul de la Românii au talent nu ține bani în casă și nu posedă lucruri de valoare. Au plecat cu o chitară și cu o jucărie.

“Episodul cu hoții în casa mea s-a dovedit a fi fost o greșeală. A fost o spargere la pont. Noi eram mutați acolo de foarte puțină vreme.

ADVERTISEMENT

Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa. Este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism. “, a dezvăluit Mihai Bobonete pentru Viva. 

Sunt puțini cei care știu care este cea mai mare temere a actorului, ce îl sperie cel mai tare.

“Mi-e frică de omul mincinos și duplicitar, iar asta, câteodată, se transformă și în fobie sau chiar repugnă. Răutatea este iar o treabă pe care o detest, iar astea, combinate, pot naște războaie, și abia aici putem vorbi despre mari temeri, când zici război”, a mai spus Mihai Bobonete pentru sursa de mai sus.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu are foarte mult timp liber fiind implicat într-o mulțime de proiecte, Mihai Bobonete încearcă să stea alături de familia sa cât de mult poate. Cei mici adoră să vizioneze alături de tatăl lor filme, să meargă în parc sau în diferite excursii.