Life

Ce înălțime are Carmen de la Salciua. Solista nu este deloc complexată: „Esențele tari se țin în sticluțe mici”

10.03.2021 | 22:14
Ce inaltime are Carmen de la Salciua Solista nu este deloc complexata Esentele tari se tin in sticlute mici
Ce înălțime are Carmen de la Salciua. Solista nu este deloc complexată: „Esențele tari se țin în sticluțe mici" Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Puțini dintre admiratorii pe care îi are Carmen de la Sălciua știu ce înălțime are cântăreața. Cu toate că este nevoită să poarte tocuri foarte înalte în mare parte din timp, ea nu se simte complexată de statură, menționând că „esențele tari se țin în sticluțe mici.” 

Carmen de la Sălciua este în momentul de față una dintre cele mai apreciate soliste de muzică de petrecere din România. Ea a ajuns cunoscută în anul 2017, când a început să urce pe YouTube clipuri video în care interpreta melodii alături de cel ce îi era soț la vremea respectivă, manelistul Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Vocea sa a fost pe placul iubitorilor acestui gen de muzică, iar artista a ajuns să fie supranumită „Regina YouTube-ului.” Ea a fost în atenția publicului și din cauza relației tumultuoase cu cântărețul menționat mai sus.

Ce înălțime are Carmen de la Salciua. Solista nu este deloc complexată: „Esențele tari se țin în sticluțe mici”

Carmen de la Sălciua are mai puțin de 1,60 m, dar știe cum să ascundă acest lucru. Ea poate fi văzută mai mereu purtând tocuri foarte înalte și pantaloni lungi și evazați.

ADVERTISEMENT

Artista nu este complexată de înâlțimea ei, s-a declarat mulțumită că are cum să o ascundă: „fetelor, o demonstrație de forță careva? De peste 10 ani port highheels și le ador”.

„Mulțumesc celui care a inventat acest clișeu. La cei 1,55 cm ai mei, mint acum, de fapt am 1,56, aceste achiziții sunt bucuria piticilor… hai că și minionele sunt fete mișto. Esențele tari se țin în sticluţe mici, deci, mai bine să poți purta tocuri decât să umbli în genunchi,” a scris ea cu ceva timp în urmă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Carmen Racolța, pe numele din buletin, nu este apreciată doar pentru muzica pe care o interpretează, ci și pentru modul în care arată. Cu toate acestea, gurile rele spun că frumusețea i se datorează operațiilor estetice și că trasformarea este una uriașă.

Carmen de la Sălciua, înainte și după operațiile estetice
Carmen de la Sălciua, înainte și după operațiile estetice
Colaj: Fanatik

Artista a recunoscut că a apelat la bisturiu: „sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații!

ADVERTISEMENT

„E normal să ai grijă de ține ca femeie! Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea!”, a declarat cântăreața.

ADVERTISEMENT