Life

Ce înseamnă când visezi că eşti gravidă. Interpretarea viselor cu femeie însărcinată

Multe femei se întreabă ce înseamnă când visezi că eşti gravidă, mai ales că acesta este un vis destul de frecvent întâlnit. Iată semnficaţia acestui vis.
30.05.2022 | 22:46
Ce inseamna cand visezi ca esti gravida Interpretarea viselor cu femeie insarcinata
Ce înseamnă când visezi că eşti gravidă? Iată răspunsul la întrebarea pe care multe femei şi-au pus-o
ADVERTISEMENT

Chiar dacă ai sau nu copii, poate ţi s-a întâmplat să visezi că eşti însărcinată. Aceste vise sunt destul de dese, iar, conform dicţionarelor de interpretare a viselor, acest lucru poate avea felurite înţelesuri.

Ce înseamnă când visezi că eşti gravidă. Posibile semnificaţii

O opinie împărtăşită de mulţi dintre cei care se ocupă cu desluşirea viselor spune că atunci când visezi că eşti gravidă, subconştientul tău te pregăteşte, de fapt, pentru o nouă responsabilitate. Poate fi vorba de ceva care are legătură cu viaţa personală sau cu cea profesională şi este bine dacă poţi să îţi aduci aminte cât mai multe detalii din vis.

ADVERTISEMENT

Dacă reacţionezi negativ la sarcina din vis, s-ar putea să nu fii pregătită pentru noua responsabilitate şi să încerci să eviţi pe cât posibil să faci un nou pas. În schimb, dacă reacţionezi pozitiv, înseamnă că eşti gata să iei în primire noile provocări care te aşteaptă.

O altă interpretare a acestui vis se referă la femeile care încă nu au avut copii. Astfel, unii spun că dacă o femeie care nu este mamă visează că este însărcinată, poate fi vorba despre ceasul biologic şi de o “avertizare” a acestuia cu privire la vârsta care mai poate permite o sarcină.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, acest vis mai apare şi în rândul femeilor care, dintr-un motiv sau altul, au pierdut o sarcină şi sugerează că acea traumă încă nu este pe deplin vindecată.

Ce înseamnă dacă visezi femeie însărcinată

În schimb, dacă tu visezi o altă femeie însărcinată, acest lucru are interpretări diferite, în funcţie de culturi. Astfel, în civilizaţia europeană, gravida are o semniicaţie pozitivă, iar prezenţa ei în vis poate sugera o surpriză frumoasă care te aşteaptă în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

În lumea islamică, acest vis semnifică, însă, o grijă care nu îţi dă pace şi care poate interfera cu planurile de viitor. În culturile din Orientul mai îndepărtat, se spune că dacă visezi gravidă este posibil ca o prietenie veche să se destrame.

Totodată, dacă în vis cineva îţi spune că eşti însărcinată, poate fi vorba despre o premoniţie, caz în care poate ar trebui să faci un test de sarcină. În schimb, dacă visezi că faci un test de sarcină, acest lucru poate sugera că te simţi sub presiune.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, dacă visezi că naşti, nu ar trebui să te sperii. Conform majorităţii dicţionarelor de interpretare a viselor, naşterea înseamnă un nou început şi aduce bucurii şi o perioadă de împliniri pe toate planurile.

ADVERTISEMENT
Tags: