Life

Ce înseamnă, de fapt, când visezi o pisică neagră. Semnificația e surprinzătoare

Ce înseamnă, de fapt, atunci când îți apare în vis o pisică neagră. Semnificația este una care te va surprinde, cu siguranță.
10.11.2023 | 23:00
Ce inseamna de fapt cand visezi o pisica neagra Semnificatia e surprinzatoare
Ce înseamnă când visezi o pisică neagră. Sursa foto: Unsplash/Daria Shatova
ADVERTISEMENT

Poate ți s-a întâmplat, cel puțin o dată, să visezi o pisică neagră și să te întrebi ce semnifică acest lucru. Sunt multe vise care au diverse interpretări cărora e bine să le acordăm atenție.

Ce înseamnă când visezi o pisică neagră. Semnificația te va surprinde

În timpul somnului, oamenii pot visa tot felul de lucruri, de la situații obișnuite în viața de zi cu zi, până la experiențe neobișnuite. Visele apar în timpul fazei de somn numită REM, adică mișcarea rapidă a ochilor.

ADVERTISEMENT

Această fază se caracterizează prin activitatea cerebrală intensă și mișcările rapide ale ochilor. Creierul este foarte activ în timpul acestei faze, în care au loc cele mai multe vise.

De multe ori, visele au diverse semnificații și interpretări despre care puțini știu. Poți visa oameni, animale, lucruri sau experiențe care să aibă o strânsă legătură cu ceea ce se întâmplă în viața ta reală.

ADVERTISEMENT

De exemplu, dacă visezi o pisică neagră, trebuie să știi că este important mesajul pe care visul ți-l transmite. Acest vis poate avea mai multe semnificații, conform specialiștilor.

Pisicile sunt asociate, de multe ori, cu misterul, independența și intuiția. Astfel de caracteristici se oglindesc în visele în care apar aceste feline. Cei care visează o pisică neagră au tendința de a o asocia, adesea, cu ghinionul și cu premonițiile negative.

ADVERTISEMENT

În trecut, mai multe culturi asociau pisicile negre cu superstițiile. De acolo a pornit și ideea că acestea ar aduce ghinion. În schimb, pentru unii înseamnă protecție împotriva ghinionului.

Dacă îți apare o pisică neagră în vis, s-ar putea ca acest lucru să semnaleze nevoia de a acorda atenție intuiției. În același timp, poate fi nevoie să te concentrezi pe sentimentele tale interioare.

ADVERTISEMENT

Este posibil să ai anumite gânduri și sentimente pe care începi abia acum să le conștientizezi. Totodată, se poate să te concentrezi pe aspectele subconștiente ale propriei personalități.

De asemenea, visele în care apare pisica neagră pot reprezenta preocuparea ta față de anumite aspecte necunoscute alte vieții. Poate fi, totodată, o perioadă de incertitudine.

Experiențele și credințele tale pot influența interpretarea unor vise. În cazul în care pisicile negre au o anumită semnificație pentru tine, atunci visul ar putea avea o altă interpretare, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT