Life

Ce înseamnă pentru Andreea Marin credința în Dumnezeu. Zâna Surprizelor a trecut prin multe clipe dificile

Andreea Marin, mărturisiri despre credința pe care o are în Dumnezeu. Cum a salvat-o de la diferite momente dificile din viața sa?
29.03.2024 | 20:04
Ce inseamna pentru Andreea Marin credinta in Dumnezeu Zana Surprizelor a trecut prin multe clipe dificile
Cât de importantă este credința în Dumnezeu pentru Andreea Marin. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a vorbit de curând, în cadrul unui interviu, despre credința pe care o are în Dumnezeu. Zâna Surprizelor a trecut prin multe momente dificile până la cei 49 de ani, fiindu-i de mare ajutor divinitatea.

Andreea Marin: ”Cred în Dumnezeu, firește, am ritualurile mele în acest sens”

Fosta prezentatoare de la TVR1 este de părere că diferitele cumpene care i s-au ivit în cale le-a depășit datorită Lui Dumnezeu. Îi îndeamnă pe oameni să nu-și piardă credința, chiar și atunci când simt că nu mai văd luminița de la capătul tunelului.

ADVERTISEMENT

În același timp, chiar dacă este o femeie credincioasă, Andreea Marin mai spune că preferă adesea să și-o păstreze pentru sine și că are ”ritualurile” sale în acest sens. Nu consideră că trebuie să și-o împărtășească de fiecare dată pe micile ecrane.

”Cred în Dumnezeu, firește, am ritualurile mele în acest sens, dar cred că e bine să ținem credința pentru sufletul nostru și mai puțin pentru ecranul televizoarelor. Am avut multe momente de cumpănă în viață și atunci cumva speranța ce vine din credință m-a ridicat.

ADVERTISEMENT

E foarte important să îți îndrepți spinarea și să ai puterea să privești înainte și să speri, chiar dacă nu vezi luminița de la capătul tunelului”, a declarat Andreea Marin pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Andreea Marin pune mai mult preț pe familie decât pe carieră

Tot pentru sursa menționată, Andreea Marin a mărturisit că familia pentru ea este mai presus de orice, în prezent. În perioada când era mai tânără, recunoaște ea, nu a conștientizat adevărata importantă a celor dragi.

ADVERTISEMENT

Vedeta crede că, odată cu maturitatea, o persoană ajunge să își dea seama despre ceea ce îi este într-adevăr relevant în viață. Concret, că ”fără familie și fără grija de familie” succesul profesional este insignifiant.

”E prioritate (n.r. timpul cu familia). Poate că atunci când eram mai tânără nu conștientizam asta, dar odată cu maturitatea vine și această înțelepciune care îți arată că fără familie și fără grija pentru familie realizările tale profesionale nu înseamnă nimic. Aceasta este o disciplină a vieții, e foarte importantă și vorbim despre asta zi de zi.

ADVERTISEMENT

Și despre credință, despre responsabilitate și despre a fi om, pur și simplu. Toate lucrurile astea sunt parte din învățămintele pe care încerc să i le insuflu zi de zi (n.r. fiicel sale) și se pare că îmi seamănă”, a mai declarat cea supranumită Zâna Surprizelor.

ADVERTISEMENT