Life

Andreea Marin, în culmea fericirii. Fiica vedetei, Violeta, a împlinit 16 ani: „Suflet pereche”

Andreea Marin este o mămică împlinită. Fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică Junior a împlinit 16 ani. Ce mesaj a transmis „Zâna”.
15.12.2023 | 14:12
Andreea Marin in culmea fericirii Fiica vedetei Violeta a implinit 16 ani Suflet pereche
Fiica AndreeiMarin a împlini 16 ani. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin are cu ce se mândri. Fiica sa, Violeta, a împlinit 16 ani și a devenit o domnișoară în toată regula. „Zâna Surprizelor” a transmis un mesaj emoționant cu ocazia acestei zile speciale.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 16 ani

În urmă cu 16 ani, pe 15 decembrie, Andreea Marin primea în avans cel mai frumos cadou de Crăciun din viața sa. Atunci a venit pe lume Violeta, fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT

Anii au trecut, iar copilul mult iubit și așteptat s-a transformat într-o domnișoară superbă, cu ochi albaștri pătrunzători, ce urmează să-și ia viața în  propriile mâini. Căci, Violeta își dorește să studieze în străinătate. 

Cu toate acestea, tot fetița mamei rămâne, iar cu ocazia aniversării sale, Andreea Marin- cu care adolescenta are o relație specială, a transmis un mesaj emoționant și i-a făcut public o declarație de dragoste.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, suflet pereche! Te iubesc de când erai… un gând!”, a transmis Andreea Marin în mediul online, acolo unde a publicat și două imagini în care apare alături de fiica sa.

Violeta a moștenit trăsăturile mamei sale și de menționat este și faptul că ele obișnuiesc să-și sărbătorească împreună ziua de naștere. Pe 22 decembrie 2023, Andreea Marin va împlini 49 de ani.

ADVERTISEMENT

Își mai dorește copii

De altfel, deși este deja mamă de adolescentă și este foarte mândră de fiica sa, „Zâna” a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să mai aducă pe lume un copil și să devină mămică pentru a doua oară.

„Treaba asta cu nunta o fi importantă pentru unii. Pentru mine e important traiul în doi, în trei, în cazul nostru. Deocamdată. Să dea Dumnezeu să fie și mai mult de atât.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc lucrul ăsta. Îmi doresc din tot sufletul. Nu e cazul acum, încă. Fac tot ce pot eu să mă mențin cât mai mult tânără. Fac saună, fac sport, fac masaj”, spunea Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu și posibilitatea de a deveni părinți, în trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT