News

Ce invitaţi au avut Ana şi Florin Muntean jr. la nuntă. Numele de seamă care au venit la eveniment

29.04.2020 | 23:52
Ce invitati au avut Ana si Florin Muntean jr la nunta Numele de seama care au venit la eveniment
Invitați de seamă la nunta Anei și a lui Florin Muntean
ADVERTISEMENT

Ana și Florin Muntean jr. au avut invitați de seamă la nuntă. Ilie Năstase, fostul premier Emil Boc sau fostul ministru de interne, Vasile Blaga, sunt doar câteva dintre numele importante care s-au aflat pe lista invitaților prezenți la eveniment.

Invitați de seamă la nunta Anei cu Florin Muntean jr

În urmă cu patru ani, mai exact pe 18 mai, Ana și Florin Muntean jr. își jurau credință veșnică în fața lui Dumnezeu, susținuți de părinții lor spirituali Rareș și Florina Bogdan. Marea petrecere care a urmat cununiei religioase a avut loc la unul dintre cele mai selecte hoteluri din Cluj.

ADVERTISEMENT

Socrul mare, Florin Muntean, un puternic om politic la acea vreme și fost director al Transgaz Mediaș, președinte al PDL Mediaș și senator al Alianței DA, pentru o scurtă perioadă, i-a făcut juniorului o nuntă de vis la care a avut invitați numai unul și unul.

Fostul ministru de interne, Vasile Blaga, cel mai bun prieten și fost coleg de armată și facultate al socrului mare și fostul premier Emil Boc nu au lipsit de la marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Rică Răducan, invitați de seamă

Potrivit evz.ro, pe lângă întreaga familie Blaga, au mai fost prezenți Liviu Ciupe, senatorul Alin Tișe, vicepreședinte al PNL și membru al Comisiei de Cod Electoral, fost președinte al Consiliului Județean Cluj, Ilie Năstase și Rică Răducan, ambii prezenți la nuntă fără soții.

Nașul Rareș Bogdan a avut și el invitați, cei mai mulți fiind din media, cum ar fi Octavian Hoandră sau Cozmin Gușă. Petrecerea și voia bună au fost asigurate de formația lui Călin Geambașu și de Aurel Tămaș pe partea de folclor, iar Edy Stancu a invitat la dans împreună cu baletul său.

ADVERTISEMENT

Nu au lipsit nici dedicațiile și urările. Cântărețul de muzică populară, Aurel Tămaș, i-a cântat din suflet lui Rareș Bogdan „Să trăiască Nașul Mare!”