Life

Ce își amintește Răzvan Simion despre ultima apariție a Mădălinei Manole. Cântăreața fusese la Neatza: „Era de nerecunoscut”

Răzvan Simion își amintește unele detalii tulburătoare despre ultima apariție a Mădălinei Manole din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a declarat acesta despre vedetă.
12.07.2022 | 19:00
Ce isi aminteste Razvan Simion despre ultima aparitie a Madalinei Manole Cantareata fusese la Neatza Era de nerecunoscut
Ce își amintește Răzvan Simion despre ultima apariție a Mădălinei Manole. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și Captură video
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a făcut declarații despre ultima vizită a Mădălinei Manole în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce își amintește Răzvan Simion despre ultima apariție a Mădălinei Manole

Răzvan Simion a vorbit despre depresia postnatală în cazul femeilor și a atins un subiect sensibil, cel al Mădălinei Manole.

ADVERTISEMENT

Despre artistă, acesta a spus că a fost în emisiunea pe care o prezintă alături de Dani Oțil cu doar o săptămână înainte de a-și da ultima suflare.

Depresia postnatală a fost cea care a consumat-o încet pe regretata Mădălina Manole, care ajunsese de nerecunoscut, conform declarațiilor făcute de Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Mădălina Manole, victima unui „cocktail de hormoni”

Stresul provocat de cariera sa, alături de această depresie pe care a făcut-o după ce a devenit mamă, au devenit un „cocktail de hormoni”, iar atunci când cei din jur nu au luat-o în seamă pe Mădălina Manole, aceasta a luat lucrurile în propriile mâini și a ajuns să se sinucidă.

„Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile. Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut.

ADVERTISEMENT

Cariera plus depresia asta postpartum au fost un cocktail de hormani, pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți. Și a decis de capul ei”, a spus Răzvan Simion, invitat în podcastul lui Radu Țibulcă.

Prezentatorul de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a lăudat faptul că acum se acordă mai multă atenție mamelor din acest punct de vedere și depresia postanală este luată în serios.

ADVERTISEMENT

Conform lui, depresia postnatală este foarte periculoasă, nu numai pentru mamă, ci și pentru copilul ei.

„Există și e a naibii de periculoasă. Și pentru mamă, și pentru copil”, a mai dezvăluit Răzvan Simion.

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei, când trebuia să împlinească 43 de ani. Vedeta a luat niște medicamente pentru a-și pune capăt vieții.

ADVERTISEMENT