Life

Ce iubită sexy are Al Pacino! E mai tânără cu 53 de ani și s-a iubit și cu Mick Jagger. Foto

Al Pacino (81 de ani) a fost surprins în compania unui frumoase brunete, alături de care trăiește o poveste de dragoste intensă încă din pandemie. Cine este femeia?
14.04.2022 | 12:00
Ce iubita sexy are Al Pacino E mai tanara cu 53 de ani si sa iubit si cu Mick Jagger Foto
Al Pacino, iubită mai tânără cu 53 de ani. Cum arată și cine e partenera celebrului actor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Starul din Scarface a apărut recent la un restaurant din Venice Beach, California, alături de o frumoasă brunetă, în persoana lui Noor Alfallah, în vârstă de 28 de ani. Tânăra s-a iubit cu bărbați celebrii în trecut.

Al Pacino, iubită mai tânără cu 53 de ani. Cum arată și cine e partenera celebrului actor

Al Pacino și actuala parteneră de viață au fost surprinși împreună după ce tânăra a ieșit din restaurant pentru a fuma o țigară. Cei doi s-au bucurat de o masă cu bucate italienești, în compania unor prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT

Ei au fost fotografiați împreună săptămâna aceasta la o cină unde au sărbătorit o nouă expoziție de artă care conține lucrările pictorului Julian Schnabel.

Jason Momoa și Julian Schnabel s-au aflat la aceeași masă cu îndrăgostiții, care s-au cunoscut în timpul pandemiei de coronavirus, după ce în trecut tânăra s-a iubit cu Mick Jagger (78 de ani), cu care a avut o relație timp de 3 ani.

ADVERTISEMENT

„Pacino și Noor au început să se vadă în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați în vârstă foarte bogați, a fost cu Mick Jagger o vreme, apoi s-a întâlnit cu Nicholas Berggruen.

Este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine. Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, deși el este mai în vârstă decât tatăl ei. Este obișnuită cu lumea bogată pentru că provine dintr-o familie cu bani”, a declarat o sursă pentru Page Six.

ADVERTISEMENT
Al Pacino și Noor, la restaurant
Al Pacino și Noor, la restaurant. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Noor Alfallah, noua cucerire a lui Al Pacino

Noor Alfallah provine dintr-o familie bogată din Kuweit, fiind fotografiată adesea în compania bărbaților cu potențial financiar, dar mult mai în vârstă decât ea, printre care se numără Clint Eastwood, în vârstă de 91 de ani.

Tânăra, care lucrează ca producătoare în televiziune, a insistat la momentul respectiv că este un prieten de familie. În plus, noua cucerire a lui Al Pacino s-a iubit și cu miliardarul Nicolas Berggruen, în vârstă de 60 de ani.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre cei doi nu a comentat zvonurile provind povestea lor de dragoste, chiar dacă la ieșirea din restaurant s-au urcat în aceeași mașină. În plus, este prima apariție a legendarului actor alături de o femeie, după despărțirea de Meital Dohan, care s-a produs în 2020.

Noor
Noor, actuala iubită a lui Al Pacino. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Noor Alfallah, declarație despre relația cu Mick Jagger

Noor Alfallah s-a îndrăgostit nebunește de Mick Jagger în perioada în care avea numai 23 de ani, în timp ce artistul avea 74 de ani. Frumoasa brunetă spunea atunci că este foarte fericită și că nu ține cont de diferența dintre ei.

„Vârsta nu contează pentru mine. Inima nu știe ce vede, știe doar ce simte. A fost prima mea relație serioasă și am fost fericită”, a declarat iubita lui Al Pacino, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT