Life

La brațul lui Al Pacino, Mădălina Ghenea îi dă replica celebrei Lady Gaga! Video

Mădălina Ghenea reușește, din nou, să facă senzație în showbiz-ul mondial, frumoasa româncă dându-i replica celebrei Lady Gaga, de la brațul lui Al Pacino, în filmul House of Gucci.
31.07.2021 | 16:58
La bratul lui Al Pacino Madalina Ghenea ii da replica celebrei Lady Gaga Video
Madalina Ghenea impresioneaza lumea cu frumusetea ei Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea este, la ora actuală, considerată un adintre cele mai frumoase românce din lume, focoasa olteacă fiind aleasă să joace rolul uneia dintre cele mai senzuale femei din istoria cinematografiei, Sophia Loren, în cea mai recentă producție de la Hollywood, House of Gucci.

Mădălina Ghenea, față în față cu Lady Gaga

Lady Gaga este, în filmul House of Gucci, interpreta rolului principal, artista și cântăreața fiind cea care o impersonează pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci.

ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea, care apare și ea în trailerul lansat de producătorii filmului de la Hollywood o joacă pe Sophia Loren și, în câteva scene din film, apare chiar la brațul celebrului Al Pacino.

De altfel, de-a lungul timpului, frumusețea naturală a româncei i-a mai adus Mădălinei Ghenea roluri serioase în filme de la Hollywood, bruneta dând replica unor vedete care, până acum, au câștigat mai multe premii Oscar.

ADVERTISEMENT

Lady Gaga își ucide soțul, în film

Filmul House of Gucci spune povestea fabuloasă a cunoscutul brand vestimentar prin prisma poveștii lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului casei de modă, care este asasinat de fosta soție, interpretată de Lady Gaga.

Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci, jucată de Lady Gaga, a fost acuzată şi condamnată pentru asasinarea lui în anul 1995, ea ajungând să stea la închisoare timp de 18 ani.

ADVERTISEMENT

În ciuda numelor grele de pe afișul filmului – Lady Gaga, Al Pacino, Salma Hayek, Jeremy Irons, Adam Driver, Jared Leto și Mădălina Ghenea – reprezentanții casei de modă s-au declarat revoltați și deranjați de peliculă, sugerând că, în fapt, se dorește obșinerea unui profit de pe urma unei tragedii cumplite.

Mădălina Ghenea o joacă pe Sophia Loren

Comparată adeseori cu Sophia Loren, Mădălina Ghenea nu a stat nicio secundă pe gânduri când a primit oferta de a juca rolul marii doamne a cinematografiei italiene în pelicula House of Gucci.

ADVERTISEMENT

Mai mult, din nou, Mădălina Ghenea reușește să ajungă să apară și să aibă un rol semnificativ – chiar dacă nu e principal – într-o megaproducție de la Hollywood. În plus, Mădălina Ghenea are toate motivele să fie flatată, ea ajungând să joace în compania unor nume grele precum Al Pacino sau Jeremy Irons, adevărate simboluri hollywoodiene.

Mădălina Ghenea, de la modă la actorie

Mădălina Ghenea este, la ora actuală, una dintre femeile de succes din showbiz-ul italian, bruneta născută în Slatina impresionând lumea modei și a cinematografiei de acolo.

Astfel, pe lângă zecile de prezentări de modă, ședințe foto și reclame pentru branduri celebre, Mădălina Ghenea a apărut și într-o serie de show-uri tv de un succes uriaș în Italia, frumusețea româncei transformând-o rapid într-o adevărată vedetă.

Și, așa cum era de așteptat, Mădălina Ghenea a jucat într-o serie de filme mari, fie în Italia, fie la Hollywood, și a apărut și în câteva seriale de televiziune premiate internațional, prestațiile frumoasei românce fiind considerate de-a dreptul inspirate de criticii de film.

ADVERTISEMENT