Life
notix pixel id

Cum s-au înțeles Mădălina Ghenea și Al Pacino la filmările pentru “House Of Gucci”. Imagini de senzație publicate de româncă

Mădălina Ghenea îşi petrece timpul numai în cercuri selecte! După rolul din "House Of Gucci", românca a ajuns se se bucure de atenție legendarului Al Pacino, iar imaginile fac ocolul lumii.
25.11.2021 | 15:42
Cum s-au înțeles Mădălina Ghenea și Al Pacino la filmările pentru
Madalina Ghenea și Al Pacino - House of Gucci.Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actriţa Mădălina Ghenea (34 ani) trăiește apogeul carierei, iar rolul Sophie Loren din pelicula „House of Gucci” a trimis-o pe vedetă în lumea bună a cinematografiei, acolo unde a visat să ajungă încă de când a plecat din România.

Românca se declară emoţionată şi măgulită de toată experiența pe care o trăiește în compania unor nume mari ale cinematografiei mondiale, iar în cea mai recentă postare de pe Instagram apare alături de marele actor Al Pacino.

Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino: “Una dintre cele mai bune amintiri din viața mea”

După cum se poate vedea şi în filmare, marele actor Al Pacino o prezintă cu respect şi delicateţe pe actriţa alături de care a filmat pentru filmul „House of Gucci”. Mult așteptatul film a avut deja premiera la Londra și va intra în cinematografele din România pe 26 noiembrie.

ADVERTISEMENT

“Happy Thanksgiving! Ți-ai achiziţionat biletele? @houseofguccimovie rulează acum în cinematografele din SUA! Împărtășesc aici una dintre cele mai bune amintiri din viața mea, pe platourile de filmare, cu incredibilul Al Pacino!”, a scris vedeta pe contul său de socializare.

Mădălina Ghenea joacă rolul Sophiei Lauren în tinerețe în filmul House of Gucci

Mădălina Ghenea a atras toată atenţia şi toate aparatele de fotografiat la premiera din Los Angeles a filmului House of Gucci, peliculă în care joacă rolul Sophiei Lauren în tinerețe.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului au existat multe păreri conform cărora vedeta româncă seamănă izbitor de bine cu Sophia Lauren în tinereţe.

Ghenea a ales o rochie neagră, metalizată, cu o crăpătură imensă de-a lungul piciorului, și a afișat o atitudine de invidiat, în fața obiectivelor foto.

ADVERTISEMENT
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea la lansarea filmului House of Gucci
Sursa foto: Instagram.com

După Londra și Milano, Ghenea a pășit și pe covorul roșu din Los Angeles, unde, a arătat ca o divă şi a demonstrat că viaţa ei este în lumina reflectoarelor.

Scenariul filmului care a creat deja multă forfotă este scris de Roberto Bentivegna şi este inspirat după cartea bestseller  “The House of Gucci”: o poveste senzațională ce se învârte în jurul unor subiecte precum crima, alegeri curajoase, frumusețe răpitoare și lăcomie, al cărei autor este Sara Gay Forden.

ADVERTISEMENT

Nume mari de la Hollywood joacă în acest film

Filmul este regizat de Ridley Scott, iar din distribuția filmului fac parte nume mari de la Hollywood, precum Lady Gaga, Adam Driver, cel care a jucat în „Războiul Stelelor”, și Jared Leto, câștigătorul Oscarului în 2013. Producţia deja a făcut înconjurul lumii şi este un film ce ţine prima pagină a publicaţiilor din toată lumea, având premiera în data de 24 noiembrie 2021.

Madaina Ghenea alături de vedete mari
Madălina Ghenea alături de vedete mari pe covorul roșu.
Sursa foto: Instagram.com

Distribuţia este completată de Jeremy Irons ca Rodolfo Gucci, tatăl lui Maurizio, Camille Cottin drept Paola Franchi şi Jack Huston şi Reeve Carney. Filmările s-au desfășurat pe Lacul Cuomo şi pe străzile boeme din centrul Romei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri