Life

Ce job a avut inițial Andi Moisescu, juratul de la Românii au Talent. Puțini ar fi lucrat în acest domeniu

Ce job a avut inițial faimosul Andi Moisescu de la emisiunea Românii au talent. Este un domeniu în care puțini oameni ar fi lucrat.
27.01.2023 | 09:00
Ce job a avut initial Andi Moisescu juratul de la Romanii au Talent Putini ar fi lucrat in acest domeniu
Ce job a avut inițial Andi Moisescu, juratul de la Românii au Talent Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Care a fost jobul inițial al lui Andi Moisescu, juratul de la Românii au talent. Este un domeniu în care puțini ar fi lucrat.

Ce job a avut inițial Andi Moisescu, juratul de la Românii au Talent

Andi Moisescu a încercat mai multe domenii înainte de a ajunge la Pro TV, acolo unde este de mai bine de 30 de ani și nu are vreun gând să părăsească postul TV.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost student la Facultatea de Matematică a Universității din București, dar primul său job nu a avut legătură nici cu studiile sale.

Prima slujbă a lui Andi Moisescu a fost cea de vânzător de ziare. Abia apoi acesta a fost angajat la un post de radio unde s-a și făcut remarcat.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a povestit că a auzit de anunțul pentru postul de DJ la un post de radio chiar în timp ce vindea ziare la Piața Romană din Capitală.

Nu s-a dus o zi la jobul său cu ziarele pentru a merge la concursul organizat de postul de radio și a luat proba, alături de un singur alt băiat, din 50 de candidați.

ADVERTISEMENT

”Am intrat în 1990 în radio dintr-o nebunie. Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană.

Asta știam clar că funcționa pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de DJ la un post de radio. Era primul post de radio apărut atunci”, a povestit juratul de la Românii au talent pentru ciao.ro.

Andi Moisescu, profesor de matematică

Dar cariera lui în televiziune avea să mai aștepte pentru că Andi Moisescu a profesat și în domeniul pe care l-a studiat, fiind profesor de matematică.

Dar acest lucru s-a întâmplat doar în timpul facultății, pentru că viața avea alte planuri cu vedeta de la Românii au talent.

„Am predat doar în timpul facultăţii. N-am fost diriginte, dar i-am ţinut locul unuia. Am dat şi câteva teze. Pe unele le-am şi corectat.

Cred c-am fost cam darnic cu notele, pentru că după ce şi-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, a explicat Andi Moisescu, la Pro TV.

De altfel, Andi Moisescu încă mai păstrează pasiunea pentru unul dintre primele sale joburi, acela de DJ la radio. Acesta învață copiii să mixeze piese și a cântat la Untold sau la Street Food Festival din Capitală.

ADVERTISEMENT