Life

Ce jurnalist celebru i-a desființat pe actorii din Las Fierbinți. E cunoscut pentru ieşirile lui: „Este cea mai mare rușine”

Un jurnalist celebru i-a făcut praf pe actorii din Las Fierbinți. Ce a putut să spună despre aceștia? A fost extrem de dur.
06.08.2023 | 18:00
Ce jurnalist celebru ia desfiintat pe actorii din Las Fierbinti E cunoscut pentru iesirile lui Este cea mai mare rusine
Ce jurnalist celebru i-a desființat pe actorii din Las Fierbinți. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Un jurnalist celebru i-a făcut praf pe actorii din Las Fierbinți. E cunoscut pentru ieșirile lui, însă nimeni nu se aștepta la o astfel de reacție. Ce a putut să spună acesta? Mulți au rămas surprinși.

Ce jurnalist celebru i-a desființat pe actorii din Las Fierbinți

Este vorba despre Radu Banciu, un jurnalist apreciat de altfel. Are un stil aparte de a spune lucrurilor pe nume. Nimeni nu avea însă să știe că actorii din Las Fierbinți vor fi și ei victime sale. Ce s-a întâmplat, de fapt?

ADVERTISEMENT

În cadrul unei ediții a emisiunii sale, Radu Banciu a adus în discuție serialul Las Fierbinți, dar și actorii. Mai exact, el a explicat că această producție a primit o finanțare generoasă de la Guvern pentru câteva sezoane. În cazul altor filme însă, nu se întâmplă asta.

În opinia jurnalistului, totul este o ”mascaradă” când vine vorba de producția de filme și de seriale în România. De asemenea, Banciu și-a exprimat revolta având în vedere actuala situație. Și nu s-a oprit doar aici.

ADVERTISEMENT

Celebrul jurnalist spune că în opinia sa, serialul Las Fierbinți ar trebui interzis. El consideră că pelicula ”dă idioțenie”, în loc să ofere o șansă cetățeanului din prezent. Iar revolta a continuat.

Radu Banciu ar vrea ca serialul să fie interzis

Ce a spus despre actorii din Las Fierbinți? A catalogat totul ca fiind o mare rușine. De asemenea, el a mai adăugat și că în alte filme există actori cu adevărați serioși și nimic nu poate fi comparat cu celebrul serial de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

„Îmi exprim stupefacția generală că un asemenea serial ar trebui interzis tocmai pentru a nu da în idioțenie, pentru a-i mai da o șansă cetățeanului de astăzi, care și așa are la dispoziție toate mijloacele de divertisment posibile să își curețe intelectul.

Internetul, care este cel mai mare prieten, dar în același timp și cel mai mare dușman al nostru, duce la această pierdere a rațiunii, la această idioțenie timpurie.

ADVERTISEMENT

CNA, dacă ar avea membri responsabili, ar interzice asemenea golănii pe televizor. Uitați-vă la filme serioase, sunt destule. La filme jucate de actori serioși, unde există substanță, umor, umor negru, unde există ceva, nu la Las Fierbinți. Îți vine să-ți dai cu televizorul în cap. Este cea mai mare rușine”, a afirmat Radu Banciu.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde