Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce-l șochează pe Florin Gardoș. „Cum să aibă Kosovo cote peste România?”

Kosovo vine la București cu un lot mai bun din punct de vedere al cotelor de transfer. Oaspeții se laudă cu jucători în Serie A sau Ligue I, în timp ce România suferă la acest capitol.
12.09.2023 | 13:17
Cel socheaza pe Florin Gardos Cum sa aiba Kosovo cote peste Romania
Gardos, socat de cotele celor din Kosovo. sursa foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Echipa lui Iordănescu pleacă cu dezavantaj înaintea duelului cu Kosovo. Cel puțin din punct de vedere al sumelor de transfer. Lotul oaspeților este mai bine cotat decât cel al României, fapt ce l-a mirat pe Gardoș. Fostul tricolor vede România peste Kosovo în ceea ce privește valoarea individuală a jucătorilor.

Kosovo, mai valoroasă ca România

“M-a deranjat faptul că nu am avut inițiativă, nu am încercat să construim”, a declarat Florin Gardoș. Horia Ivanovici l-a întrebat apoi pe fostul tricolor: “Cum ți s-a părut cuplul de fundași centrali?”, moment în care Gardoș a răspuns: “Bun, bun, nu aș schimba nimic”.

ADVERTISEMENT

“Așa echipa pe are a făcut-o mi s-a părut în regulă, dar nu au dar randamentul așteptat, apropo de discuția cu Marin și Marin. Acum, sigur, probabil vor fi niște schimbări în echipă. Nu poți nici să… Kosovo a avut rezultate imprevizibile, a făcut egal cu Andorra și apoi egal cu Elveția”, a declarat Florin Gardoș.

România e obligată să schimbe fața jocului în partida cu Kosovo. După un meci defensiv contra selecționatei Israelului, tricolorii au șansa să câștige trei puncte importante, dar să își și spele imaginea lăsată la finalul meciului trecut. Tricolorii sunt pe locul 2 în clasament, sub Elveția, care e liderul grupei.

ADVERTISEMENT

Kosovo este o echipă imprevizibilă

Nu știu la ce să mă aștept. M-a șocat un pic, am văzut statistica cu loturile. Echipa lui Kosovo era evaluată mai mult. Mi se pare incredibil faptul că Kosovo are valoare mai mare ca România. Pentru că, ok, știam de Rrahmani, cel de la Lille. Eu știam că au doi jucători foarte buni”, a declarat Florin Gardoș.

“Ar fi favoriți diseară dacă ne luăm după sumele de transfer”, a spus Horia Ivanovici, completat de Gardoș: “Din fericire nu joacă cotele. Dar după cote sunt favoriți”. România suferă la capitolul sume, însă clasamentul o face favorită. Tricolorii au 5 puncte peste Kosovo.

ADVERTISEMENT

Adversara României din această seară își joacă ultima șansă la calificare. Kosovo are patru egaluri și o înfrângere în cele 5 jocuri disputate, iar o victorie pe terenul României ar readuce-o în cărțile calificării. Pentru Kosovo este posibil să joace Rrahmani, revelația din acest sezon al Ligii I.

Echipa lui Iordănescu stă bine pe statistică. Tricolorii nu au pierdut niciun meci până acum și se laudă cu 9 puncte în 5 meciuri disputate. Cele două formații s-au întâlnit pe 16 iunie, iar scorul la finalul partidei a fost egal, 0-0. Partida retur se joacă pe Național Arena, în etapa cu numărul 6.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Miercuri va fi o ediție specală de FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

Gardos despre cotele jucatorilor

ADVERTISEMENT