Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Horia Ivanovici pentru fanii naționalei. “Haideți pe stadion! Să batem Kosovo împreună! Fără voi nu se poate!”

Horia Ivanovici a oferit un mesaj important pentru fanii naționalei. Este un moment important pentru România și trebuie ca băieții să fie susținuți la meciul cu Kosovo.
12.09.2023 | 11:26
Mesajul lui Horia Ivanovici pentru fanii nationalei Haideti pe stadion Sa batem Kosovo impreuna Fara voi nu se poate
Horia Ivanovici a oferit un mesaj important pentru fanii naționalei. Este un moment important pentru România și trebuie ca băieții să fie susținuți la meciul cu Kosovo.
ADVERTISEMENT

România joacă cu Kosovo marți, 12 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Băieții lui Edi Iordănescu au nevoie de fanii echipei naționale să umple din nou stadionul pentru a reuși o victorie importantă pentru Euro. Horia Ivanovici a dat un mesaj manifest pentru fanii naționalei și este important ca “tricolorii” să aibă toată susținerea.

Mesajul lui Horia Ivanovici pentru fanii naționalei

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a avut un mesaj pentru fanii naționalei. Gazda emisiunii a început cu un discurs manifest prin care îi roagă pe toți suporterii României să meargă la meciul cu Kosovo. Elevii lui Edi Iordănescu au nevoie de multă susținere, iar fără oameni pe stadion nu se poate. România este aproape de o nouă performanță, prima după 8 ani.

ADVERTISEMENT

“Duceți-vă pe stadion. Haideți să-i încurajăm pe băieți! Haideți să lăsăm supărarea. Asta este viață, până la urmă atât am putut. Am întâlnit o națională mai bună, nu avem de ce să facem o tragedie din asta. Israel a fost o națională mai bună din punct de vedere calitativ și fotbalistic.

Deci, haideți să-i încurajăm. Dacă batem Kosovo, se va schimba toată atmosfera. Cu noroc sau fără noroc, nici nu mai contează, cu ai noștri, așa cum sunt, ei sunt ai noștri. Ar fi senzațional să mergem la un Euro. Gândiți-vă și voi ca suporteri, vara viitoare ce frumos va puneți în mașini și să facem coloană de mașini până în Germania și să retrăim din nou aceste clipe. 

ADVERTISEMENT

Mergeți pe stadion să îi încurajați pe băieți. Haideți să facem spectacol. Haideți să punem presiune pe kosovari. Contați enorm! Fără voi, suporterii, nu se poate! Naționala ar pierde mult din forțe dacă stadionul ar fi doar pe jumătate, am intra practic cu 0-1. Mergeți să luați bilete! Să îi iertăm pentru meciul de acum 3 zile. Haideți să batem Kosovo împreună. Naționala are nevoie de voi, fără nu se poate! Haideți să umplem stadionul.”, a fost mesajul lui Horia Ivanovici.

Ce schimbări face Edi Iordănescu înainte de meciul cu Kosovo?

La conferința de presă, Edi Iordănescu a vorbit despre schimbările pe care le va face înaintea meciului cu Kosovo. Selecționerul României a mai vorbit și despre Rrahmani și Krasniqi: “Vor fi schimbări cu siguranță. Câte nu vă pot spune și nu m-am decis încă. Avem nevoie de energie și nu mai contează numele, detalii colaterale. Trebuie să alergăm, să câștigăm dueluri. Vă spun cu sinceritate că așteptăm un meci și mai dificil.

ADVERTISEMENT

Ei au reprezentanți în toate cele 5 campionate tari din Europa și vin să își joace ultima carte. Poate să conteze și asta. Sunt doi jucători care pot da multe informații despre fotbalul românesc și chiar nominal despre jucătorii noștri. 

E același curent împotriva mea. Trecem și prin furtună dacă e nevoie. Eu cred foarte tare în destin și cum lucrăm pentru asta. Obiectivul meu e să rămânem pe loc calificabil pentru că apoi putem aduna 6 puncte care pot fi decisive. Cu asta am început. Sunt total nemulțumit de exprimare, dar suntem neînvinși și ne putem califica și așa. Suntem pe locul doi. 

ADVERTISEMENT

Sunt și alte elemente care contribuie la umplerea stadionului. Indiferent câți vor fi, vor veni cu inima și să îi mulțumim. Kosovo are un joc complex, de angajament, acceptă adversitatea, duelurile unu contra unu, dar o echipă și cu jucători cu calitate tehnică. În orice moment pot face diferența. Vin la totul sau nimic și asta îi face foarte determinați.”

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Horia Ivanovici, INDEMN DE FORTA inainte de Romania - Kosovo

ADVERTISEMENT