News

Ce le-a urat ÎPS Teodosie mirilor George Simion și Ilinca Munteanu. Sfatul care a impresionat pe toată lumea

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a avut și o urare pentru mirii George Simion și Ilinca Munteanu. Un sfat a impresionat însă pe toți cei prezenți
27.08.2022 | 18:23
Ce lea urat IPS Teodosie mirilor George Simion si Ilinca Munteanu Sfatul care a impresionat pe toata lumea
Ce le-a urat ÎPS Teodosie mirilor George Simion și Ilinca Munteanu după ce i-a căsătorit. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie este un personaj destul de contestat, însă la nunta lui George Simion a reușit să impresioneze pe toată lumea printr-un singur sfat pe care a ținut să-l transmită mirilor.

Ce sfat le-a dat ÎPS Teodosie mirilor

Teodosie a fost prezent la nunta liderului AUR, George Simion. Acesta nu a ezitat o clipă și le-a transmis celor doi câteva vorbe la început de drum împreună.

ADVERTISEMENT

De altfel, cuvântarea părintelui este una valabilă pentru orice cuplu proaspăt căsătorit. „Trebuie să rămâmnă mereu cu emoția de la cununie.

La anul să se iubească și mai mult. Trebuie să rămână cu Dumnezeu. Să fie o familie model. Așa nădăjduiesc. Fără credință, tradiție sau cultură suntem pierduți”, a spus ÎPS Teodosie pentru România TV.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că parlamentarul s-a căsătorit în prima zi a weekendului cu aleasa inimii lui. Inițial, cei doi au făcut cununia civilă. Cea religioasă a avut loc în satul Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea.

ÎPS Teodosie a făcut parte din soborul de preoți care au venit să țină slujba în capela de lemn construită special pentru acest eveniment.

ADVERTISEMENT

Peste zece mii de nuntaşi au mers la petrecerea câmpenească organizată cu această ocazie. Interesant este că accesul s-a făcut pe baza unei brățări.

Acesteau au fost inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi cu mesajul „Uniţi din iubire”.

ADVERTISEMENT

Nume sonore ale muzicii românești vor concerta la nunta lui George Simion. Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu, trupa Pheonix, Adrian Naidin şi Maria Gheorghiu se află pe lista celor care îi vor încânta pe toți cei prezenți.

George Simion a reușit să intre în Parlament în urma ultimelor alegeri. Atunci, formațiunea AUR a reprezentat marea surpriză a scrutinului și a făcut pragul. Culmea, ALDE, Pro România sau PMP nu au reușit atunci să puncteze și au rămas pe lângă.

ADVERTISEMENT