Life

Ce le-a zis Mihai Bobonete unor concurenți maghiari la Românii au talent. Toată lumea a auzit: „Eu abia suport doina românească, dacă…”

Ce a putut să le spună Mihai Bobonete unor concurenți veniți la Românii au Talent din Ungaria. Toți din sală au auzit cuvintele lui.
23.02.2024 | 21:34
Ce lea zis Mihai Bobonete unor concurenti maghiari la Romanii au talent Toata lumea  a auzit Eu abia suport doina romaneasca daca
Mihai Bobonete, replică neașteptată pentru un grup de maghiari la Românii au talent. Sursa foto: colaj Fanatik/ captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a făcut o gafă în ediția de vineri, 23 februarie 2024, a emisiunii Românii au talent. În fața juraților s-a prezentat o trupă de dans din Ungaria, iar comediantul a făcut o afirmație complet neașteptată.

Mihai Bobonete, afirmație neașteptată în fața unui grup de dansatori maghiari

În ediția de vineri, 23 februarie 2024, a emisiunii Românii au talent, s-au prezentat pe scenă băieții de la Urban Verbunk. Grupul de dansatori originari din Ungaria au pus în scenă un act artistic la înălțime.

ADVERTISEMENT

Cu un dans specific Ungariei și unul românesc, executate și pe apă, i-au dat gata pe cei care au fost martori. Pe parcursul momentului, jurații au remarcat că, într-adevăr, au de-a face cu un fenomen.

„Ce demență, ce nebunie”, a exclamat Andi Moisescu la final. De asemenea, la editare, Pavel Bartoș a afirmat:  „Zece unguri ce merg și dansează pe apă nu a mai văzut niciodată scena de la Românii au talent. Emoția nu are naționalitate”.

ADVERTISEMENT

Comediantul, sarcastic și cu Andra

Se cunoaște deja că atunci când apar bărbați care arată bine pe scenă, Andra este cea care ia cuvântul. Asta s-a întâmplat și de această dată, când a menționat, în fața lui Cătălin Măruță- care era prezent în sală, că este fascinată.

„Ce frumos. Acum întrebarea mea este de unde v-a venit ideea? E prima oară când văd un astfel de spectacol și de aceea sunt așa entuziasmată? E și Măruță aici și vreau să înțeleagă de ce. Iubire, mulțumesc, tu i-ai chemat aici, nu? E cadoul de Paște, de Crăciun..”, a spus Andra în ediția de vineri, 23 februarie 2024, a emisiunii Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete nu s-a abținut și a intervenit cu o glumă: „De Paște…tot la coșul cu ouă te gândești”. Iar dacă sarcasmul pe seama colegei de la masa juraților a trecut neobservat, actorul din Las Fierbinți a mai făcut o afirmație neașteptată.

Mai exact, el a declarat în fața grupului de dansatori că îl bucură faptul că nu au ales să cânte în limba lor nativă.  „Eu mă bucur acum că aud și dansuri populare maghiare. Eu sunt fericit. Că dacă îmi veneați cu doină…și în maghiară.

ADVERTISEMENT

Pentru mine…Eu de abia suport doina românească s-o aud…dacă o auzeam și în maghiară, aici decedam. Deci mă bucur că a-ți venit cu partea de dans. Ați dansat foarte bine, v-ați sincronizat foarte bine. Cap-coadă, a fost perfect”, este comentariul făcut de Mihai Bononete în ediția difuzată vineri, 23 februarie 2024, a emisiunii Românii au talent și care pe unii i-ar putea deranja.

ADVERTISEMENT