Life

Ce lovitură spectaculoasă pregătește eMAG. Peste 21.000 de produse sunt disponibile imediat

Lovitura spectaculoasă pregătită de eMAG. Cele peste 21.000 de produse disponibile imediat pentru clienții marii companii.
02.10.2023 | 23:07
Ce lovitura spectaculoasa pregateste eMAG Peste 21000 de produse sunt disponibile imediat
Ce gamă de produse a lansat eMAG. Sursa foto: emag.ro
ADVERTISEMENT

Peste 21.000 de noi produse pune la dispoziție eMAG clienților, în aceste zile. Marea companie a lansat de curând o gamă diferită față de cea cu care ne-a obișnuit. Persoanele care vor face comenzi mai mari de 100 de lei vor beneficia de o reducere de 20%.

Cu ce a venit nou pe piață eMAG

Din data de 28 septembrie, eMAG a venit pe piață și cu produse sub formă de băuturi. Mai exact, de pe platforma online se vor putea achiziționa și cafea sau vinuri. Mai mult, cafeaua va fi livrată atât în stare solidă, cât și lichidă, gata preparată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, eMAG va livra cumpărătorilor și pahare, căni sau accesorii, potrivite pentru cafeaua sau vinul pe care le vor servi. Nu vor lipsi pachetele promoționale. Deja o promoție este valabilă, vizate fiind persoanele care vor depăși suma de 100 de lei în timpul comenzii online.

Concret, cei care vor cumpăra cafea și vin în valoare totală de peste 100 de lei vor beneficia de o reducere de 20%. Tot acest avantaj va fi valabil până pe data de 4 octombrie. Ulterior, însă, se vor pregăti săptămânal alte campanii de oferte.

ADVERTISEMENT

Cafea și vinuri ale celor mai renumite branduri pe eMAG

Peste 500 de branduri vor fi disponibile în noua gamă pe care eMAG o pune în vânzare. Printre acestea se numără unele dintre cele mai renumite: Purcari, Corona, Bumbu, Jack Daniel’s, Nescafe Dolce, Gusto, Jacobs, Illy, Tchibo sau Dallmayr.

”După Dermato Shop, venim cu un nou spațiu menit să le simplifice experiența de cumpărare, aliniat celor mai noi tendințe din comerțul online: Drinks & Coffee Shop, unde să găsească rapid, în câteva secunde, băuturile și cafeaua preferate și ofertele pe care le au la dispoziție pentru aceste categorii.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cea mai bogată ofertă din România, clienții beneficiază de livrare a doua zi pentru mai mult de jumătate dintre băuturi, iar pentru clienții Genius este gratuită,” potrivit spuselor Iuliei Bulumete, director eMAG.

Livrarea produselor se va face în câteva minute de la ora plasării comenzii sau a doua zi. Totodată, pentru unele produse va exista transport gratuit, iar plata poate fi online sau ramburs, adică în momentul sosirii curierului la destinația indicată.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această noutate, reprezentanții eMAG transmit că vor respecta ”tradiția” Black Friday și în acest an. Pe data de 10 noiembrie vor da startul celei de-a 13-a ediții de reduceri ale produselor de pe site. Nu s-au oferit detalii, încă, despre articolele incluse în Black Friday.

ADVERTISEMENT
Tags: