Life

Schimbare uriaşă pentru cei care comandă pe eMAG sau alte magazine online. Ce trebuie să ştie toţi românii

Schimbarea uriașă pentru toți românii care obișnuiesc să dea comenzi online. Informația utilă pe care toată lumea trebuie să o știe.
25.09.2023 | 18:48
Schimbare uriasa pentru cei care comanda pe eMAG sau alte magazine online Ce trebuie sa stie toti romanii
Informația pe care trebuie să o știe toți cei care dau comenzi online. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook/ Pixabay
ADVERTISEMENT

Toți românii împătimiți ai cumpărăturilor online, de la eMAG sau alte magazine, au acum la dispoziție un loc unde pot urmări exact ce se întâmplă cu produsele lor după plasarea comenzii și pot controla livrarea. Despre ce este vorba?

Veste importantă pentru românii care cumpără de pe eMAG sau din alte magazine online

Firma de curierat Sameday a investit 1 milion de dolari în Sameday App, o aplicație mobilă care vine în întâmpinarea românilor care obișnuiesc să dea comenzi online de la magazine precum eMAG și nu numai.

ADVERTISEMENT

Compania a susținut că în acest mod, oamenii beneficiază de mai multă predictibilitate, flexibilitate și transparență asupra livrării produselor dorite. Aplicația a fost creată în urma unei cercetări, astfel că răspunde celor mai importante nevoie ale clienților.

Cei mai mulți respondenți au răspșuns că își doresc livrarea coletor în siguranță și comunicarea clară cu privire la timpul în care va fi livrată o comandă. Astfel că, majoritatea au afirmat că ar utiliza o aplicație care să le ofere mai mult control și flexibilitate.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Sameday App oferă românilor care dau comenzi online posibilitatea de urmări pe hartă, cu până la două ore înainte de ajunge la adresa, traseul unui colet, precum și plata cu cardul direct din aplicație, deși inițial au optat pentru varianta de ramburs.

De asemenea, clienții pot alege să redirecționeze o comandă făcută online la un al easybox sau la o altă adresă, precum și prelungirea timpului de păstrare în easybox cu până la 24 ore.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, livrarea poate fi amânată cu până la cinci zile, de cei care stau în București, și două zile pentru celelalte zone din țară, ca nimeni să nu mai piardă un produs pe care și-l dorea doar pentru că a fost nevoit să lipsească de acasă.

Ce alte funcții are aplicația

Aplicația mai are și alte funcții utile pentru cei care cumpără din magazine online, precum alvarea adreselor de livrare și easybox-urile preferate; adăugarea cardurilor bancare și posibilitatea verificării statusului tuturor comenzilor Sameday.

ADVERTISEMENT

În plus, utilizatorii au acces rapid la codul PIN/QR necesar pentru validarea comenzii, primesc notificări cu privire la intervalul de timp în care va ajunge curierul la adresa. Orice comandă poate fi anulată înainte de livrare, iar înregistrarea este foarte simplă, se poate face direct cu cu contul eMAG, Google Play sau Apple Store, scrie wall-street.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: