Life

Ce mașină conduce Alexia Eram. Cât costă bolidul de lux și ce are atât de special

Câți bani a scos din buzunar Alexia Eram pentru bolidul său. Influencera atrage toate privirile în traficul din Capitală la volanul bijuteriei pe patru roți.
25.03.2024 | 23:13
Ce masina conduce Alexia Eram Cat costa bolidul de lux si ce are atat de special
Alexia Eram atrage toate privirile în Capitală cu bolidul ei. Sursa foto: Pixabay, Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram trăiește pe picior mare. Fiica Andreei Esca muncește în fiecare zi pentru a-și contura imaginea pe care și-o dorește. Eforturile sale nu rămân nerăsplătite căci, până acum, iubita lui Mario Fresh și-a putut permite tot ce și-a dorit. Inclusiv, o mașină la care nu mulți îndrăznesc să viseze.

Fiica Andreei Esca este independentă, din toate punctele de vedere

Alexia Eram este una dintre cele mai apreciate influencere din peisaj autohton. În ciuda faptului că putea profita de numele mamei sale pentru a se lansa mult mai ușor, fiica Andreei Esca a decis să muncească pentru tot ceea ce are în prezent.

ADVERTISEMENT

Alexia se poate considera o tânără norocoasă, dar nimeni nu poate nega faptul că este foarte ambițioasă și determinată. Mereu cu picioarele pe pământ, fiica Andreei Esca și-a transformat orice dorință în realitate.

Alexia Eram nu s-a lăsat dusă de valul celebrității, ci, din contră. A avut mereu o listă de priorități pe care a respectat-o și de la care nu s-a abătut, în ciuda tentațiilor. Astfel, după ce și-a luat prima sa locuință, iubita lui Mario Fresh și-a luat și primul ei bolid.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a obținut permisul de conducere, fiica Andreei Esca a fost în culmea fericirii. Luni bune de la acel eveniment, aceasta a putut fi văzută în traficul din București la volanul unui Golf 4. Însă, de atunci și până în prezent, lucrurile s-au mai schimbat.

Ce bolid conduce, în prezent, Alexia Eram

Influencera a început să stăpânească mult mai bine arta șoferiei, așa că a făcut tranziția către un adevărat bolid. Acum, Alexia Eram întoarce capetele în traficul din București la volanul bijuteriei sale pe patru roți.

ADVERTISEMENT

Alexia este posesoarea unui BMW M240i, iar culoarea este una specială. Iubita lui Mario Fresh a vrut să se facă remarcată în rândul șoferilor din București, așa că a decis să își colanteze mașina în nuanța mov cu unele accente de verde.

O astfel de mașină, nouă, are un preț destul de piperat, cuprins între 52.475 și 63.335 de dolari. De altfel, chiar Alexia Eram spunea într-un interviu mai vechi că a scos din buzunar o sumă destul de mare pentru bijuteria ei pe patru roți.

ADVERTISEMENT

Pe lângă proiectele TV și cele din online în care este implicată constant, influencera este și fashion editor la AList, revista mamei sale. De ani buni de zile, aceasta se implică în redactarea materialelor și face tot posibilul să se ridice la nivelul așteptărilor publicului.

La AList, Alexia Eram nu este fiica Andreei Esca, ci este un angajat, la fel ca restul persoanelor. Pentru munca depusă, aceasta încasează lunar un salariu care nu este deloc mic. După cum chiar ea a reuncoscut, Alexia primește lunar 2.500 de euro de la revista mamei sale.

ADVERTISEMENT
Tags: