Life

Câți lei a plătit Alexia Eram pentru o parte din gențile sale. Fiica Andreei Esca și-a impresionat fanii

Câți lei a investit Alexia Eram pentru o parte din gențile sale. Fiica Andreei Esca și-a uimit toți fanii. Puțini s-ar fi așteptat.
21.02.2024 | 22:43
Cati lei a platit Alexia Eram pentru o parte din gentile sale Fiica Andreei Esca sia impresionat fanii
Alexia Eram nu are doar genți foarte scumpe. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât de scumpe sunt gențile Alexiei Eram? Fiica Andreeei Esca nu are în dressing doar genți la prețuri exorbitante, de mii și zeci de mii de euro. Pentru o parte dintre ele a achitat doar câțiva lei.

Ce genți ieftine poartă Alexia Eram? Fanii săi nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Deși provine dintr-o familie foarte înstărită, iar ea la rândul său se bucură de câștiguri considerabile pe lună, Alexia Eram demonstrează că nu este adepta doar a luxului. Se mulțumește și cu lucruri modeste, pe care și le permit și mulți dintre admiratorii săi.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul său de Instagram, fiica Andreei Esca le-a arătat tuturor brandul de la care obișnuiește să-și achiziționeze genți și pentru care nu scoate din buzunar mai mult de 1125 de lei. Mai exact, plătește între 345 și 1125 lei.

”Este brand-ul de la care eu am cumpărat toate gențile mele colorate, cele fluffy de care mă tot întrebați”, a scris Alexia Eram în dreptul unui Instastory în care sunt atașate o parte dintre gențile pe care și le-a cumpărat.

ADVERTISEMENT
Alexia Eram genti
Gențile pe care le mai poartă Alexia Eram. Sursa foto: captură Instastory

Ce salariu are Alexia Eram

Alexia Eram este content creator la bază, iar din postările de pe conturile sale de socializare încasează lunar sute, mii sau zeci de mii de euro. Însă, pe lângă asta, mai lucrează și pentru revista mamei ei.

Alexia Eram este angajată a revistei ”AList” a Andreei Esca și nu s-a sfiit să vorbească, de curând, în cadrul unui interviu despre banii pe care îi primește din afacerea mamei sale. Tânăra a mărturisit că ia un salariu de 2500 de euro.

ADVERTISEMENT

”Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio.

ADVERTISEMENT

Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a spus Alexia Eram la Drive-in.

ADVERTISEMENT