Life

Ce mașină conduce Claudia Pavel. Cât a plătit artista pentru noul ei bolid de lux

Claudia Pavel conduce de la 18 ani, iar când vine vorba de mașini, artista este foarte atentă la detalii. Drept dovadă, noul bolid de lux achiziționat are dotări incredibile.
15.10.2022 | 13:46
Ce masina conduce Claudia Pavel Cat a platit artista pentru noul ei bolid de lux
Claudia Pavel și-a cumpărat o mașină second-hand. Sursă foto: click.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pavel s-a plictisit de vechea sa mașină pe care o avea în garaj, drept urmare, a decis să facă o schimbare. Pentru că este pasionată de SUV-uri și de această dată, solista a decis să opteze pentru o mașină cât se poate de mare.

Claudia Pavel și-a cumpărat o mașină second-hand

Dacă alți mari artiști din România preferă să își achiziționeze o mașină nou-nouță, iată că artista noastră a decis să opteze pentru un vehicul second-hand. Drept urmare, după ce a încercat mai multe mașini dintr-un parc auto second-hand din Pipera, Claudia Pavel s-a și hotărât.

ADVERTISEMENT

Pentru că se plictisește destul de repede de mașini, Claudia Pavel a decis să nu cheltuie prea mulți bani, iar asta s-a văzut la prețul plătit de artistă.

”Eu mă plictisesc repede de mașini! Caut o mașină care să și consume cât mai puțin, cred în noile tehnologii, plus că nici cu electricele nu mai e ce a fost. Mașina veche o am de vreo doi ani de zile.

ADVERTISEMENT

Doar SUV-uri am avut și înainte, și după ce am făcut copilul. Mie îmi plac mașinile mari, pentru siguranță”,  le-a dezvăluit ea celor de la click.ro.

După ce a încercat mai multe mașini, artista a găsit SUV-ul perfect pentru ea. Claudia Pavel și-a cumpărat o mașină din 2018, cu doar 65.000 de kilometri la bord.

ADVERTISEMENT
Claudia Pavel și-a cumpărat o mașină dintr-un parc auto second-hand. Sursă foto: click.ro
Claudia Pavel și-a cumpărat o mașină dintr-un parc auto second-hand. Sursă foto: click.ro

Cât a plătit Claudia Pavel pentru noul său bolid de lux

Dotările sunt unele incredibile, iar asta o spune chiar artista. Scaunele SUV-ului sunt tapițate cu piele de struț, mașina are și panoramă, iar cei de la care a cumpărat-o i-au oferit și o garanție de doi ani și jumătate.

Nu vă gândiți însă că artista a plăti cash. Odată cu noua achiziția, Claudia Pavel va avea de plătit o rată lunară care ajunge undeva la 900 de euro.

ADVERTISEMENT

”Mașina e din 2018, un SUV cu 65.000 de kilometri la bord. Scaunele sunt tapițate cu piele de struț, are și geam panoramic, frumos! Mă costă 29 5000 euro cu TVA inclus, are garanție de 2 ani și jumătate.

Este o mașină mare, grea, prevăzută cu o cutie automată, consumă undeva la 8-9 la sută de km, rata ajunge undeva la 900 de euro pe lună”, a mai povestit ea, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
O treime din buget se duce pe salariile mărite mereu ale bugetarilor
O treime din buget se duce pe salariile mărite mereu ale bugetarilor
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților