Life

Ce melodie surpriză a lansat Smiley. Colaborare cu Pavel Bartoș pentru coloana sonoră a filmului Ramon și mii de aprecieri în primele minute de la apariție

Smiley și Pavel Bartoș nu sunt doar buni prieteni dar au dat și lovitura pe plan profesional. Iubitul Ginei Pistol a lansat o super melodie pentru filmul Ramon.
13.01.2023 | 13:08
Ce melodie surpriza a lansat Smiley Colaborare cu Pavel Bartos pentru coloana sonora a filmului Ramon si mii de aprecieri in primele minute de la aparitie
Ce melodie surpriză a lansat Smiley în colaborare cu Pavel Bartoș. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul Ramon este primul lung metraj produs de Pavel Bartoș. Pelicula este regizată de Jesus del Cerro și scrisă de Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose.

Smiley și Pavel Bartoș, colaborare inedită pentru filmul Ramon

Nimeni nu se gândea însă că Smiley va fi și el implicat într-o mare măsură în acest proiect. Știm deja prea bine că el și Pavel Bartoș sunt prieteni buni de ani de zile, drept urmare nu a fost dificil pentru amândoi să se înțeleagă.

ADVERTISEMENT

Smiley a lansat o piesă surpriză, în colaborare cu Pavel Bartoș, pentru coloana sonoră a filmului acestuia, Ramon, iar versurile sunt de-a dreptul incredibile.

În doar două ore de când piesa a fost lansată, aceasta a adunat deja aproape 2.000 de vizualizări, dar și comentarii. Mulți au fost impresionați de piesă și au spus că așteaptă cu nerăbdare să vadă și filmul.

ADVERTISEMENT

Când putem vedea deci pelicula Ramon? Teaser-ul filmului a fost deja lansat săptămâna trecută la Muzeul Fotbalului din Bucureşti, iar premiera oficială a filmului este programată pentru data de 3 februarie 2023, așa că mai este foarte puțin timp până atunci.

Andreea Esca și Smiley joacă și ei în filmul Ramon

Actorii implicați în proiect nu sunt nici ei de neglijat. Pe lângă Pavel Bartoș, în filmul Ramon o putem vedea pe Andreea Esca, pe Elvira Deatcu, Bogdan Faracaș, Andreea Vasile, dar și pe Smiley.

ADVERTISEMENT

Cine este Ramon? Pavel Bartoș spune că este un om prea bun și simplu care ajunge în diferite situații, însă nu știe cum să reacționeze, iar publicul va râde copios când va vedea ce se întâmplă.

”Este vorba despre un om bun, foarte bun, pus în diverse situaţii. E luat prin surprindere pentru că nu ştie cum să reacţioneze şi atunci situaţiile sunt haioase, pot fi dramatice, dar oricum râzi cu lacrimi.

ADVERTISEMENT

Nu e uşor să faci un film, dar e plăcut când rezultatul e pe măsură”, a dezvăluit el.

Ce spune Pavel Bartoș despre filmul Ramon

Mai mult de atât, actorul a mai povestit că s-a gândit la acest film cu 5 ani în urmă, însă de abia anul trecut lucrurile au fost și puse în practică.

În total, filmările pentru Ramon au durat 21 de zile a mai spus Pavel Bartoș, care este extrem de încântat de rezultat.

De asemenea, el a mai adăugat că fără Anghel Damian și fără Jesus Del Cerro, cel mai probabil nu ar fi reușit niciodată să facă acest proiect.

“E o idee care mă paște și mă bântuie de vreo patru, cinci ani de zile și căutam contextul perfect. (…) Și uite că am întâlnit contextul perfect și anume pe Jesus del Cerro regizorul, l-am găsit și pe Anghel Damian care a scris scenariul, cumva s-au întrunit contextele potrivite”, dezvăluia Pavel Bartoș în urmă cu ceva timp.

Pentru public, Ramon este o comedie romantică, care va reuși să transmită destul de multe emoții, a mai completat actorul.

ADVERTISEMENT