Life

Ce mesaj a primit Ilinca Vandici de la Anamaria Prodan după ce a anunțat divorțul: ”Ești numărul 1”

Încurajarea pe care Ilinca Vandici a obținut-o de la Anamaria Prodan, după vestea separării de soț. Ce i-a transmis impresara.
15.05.2023 | 11:05
Ce mesaj a primit Ilinca Vandici de la Anamaria Prodan dupa ce a anuntat divortul Esti numarul 1
Încurajarea pe care Ilinca Vandici a obținut-o de la Anamaria Prodan, după vestea separării de soț. Ce i-a transmis impresara. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce mesaj a primit prezentatoarea de la Bravo, ai stil, de la Kanal D2, de la fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf după ce a anunțat divorțul. Fiica regretatei cântărețe Ionela Prodan susține că frumoasa șatenă este numărul 1.

Încurajarea pe care Ilinca Vandici a obținut-o de la Anamaria Prodan, după vestea separării de soț. Ce i-a transmis impresara

Ilinca Vandici a obținut o încurajare foarte frumoasă de la Anamaria Prodan, după vestea separării de soțul său, Andrei Neacșu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună un băiat pe nume Zian, în vârstă de 6 ani.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc! Ești numărul 1!”, a scris impresara pe pagina de Instagram a renumitei prezentatoare, în dreptul mesajului în care vedeta de la Kanal D2 anunță că divorțează de partenerul de viață. Și nu e singura vedetă care e alături de ea.

„Ești un om minunat și sunt sigură că tot ce-i mai frumos și mai bun urmează pentru tine! Te îmbrățișez!”, i-a urat Elena Gheorghe, în timp ce Alexandru Abagiu crede că o așteaptă foarte multe lucruri mărețe.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, internauții sunt de altă părere. Ilinca Vandici a fost pusă la zid pentru declarațiile făcute în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui podcast, unde a susținut că bărbatul trebuie să fie „șmecher”, nu să facă cumpărăturile.

„Păi am crezut că la bărbați trebuie să le iertăm orice”, „Viața bate filmul”, „Problema atunci când alegi să ierți orice bărbaților este că într-un final ei aleg pe alta”, sunt câteva dintre comentariile din mediul online.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici cere înțelegere de la fani

Ilinca Vandici le-a cerut celor care o urmăresc pe rețelele de socializare înțelegere, liniște și toleranță. Vedeta de la Kanal D2 este conștientă că traversează o perioadă foarte grea, însă îl are alături de fiul său, Zian.

Renumita prezentatoare a rămas să locuiască în vila din Tunari, unde a stat până acum cu partenerul de viață. Fostul soț al moderatoarei s-a mutat din căminul conjugal după vacanța petrecută în Mexic, înainte de Paște.

ADVERTISEMENT

Se pare că locuiește într-o zonă bună din București și că deja și-a refăcut viața sentimentală. A fost văzut în compania unei alte femei. Ilinca Vandici nu a făcut nicio declarație despre motivul pentru care a divorțat.

ADVERTISEMENT