Life

Ce mesaj amuzant i-a transmis Liviu Vârciu fiicei sale, Carmina, de ziua ei de naștere, în văzul tuturor

Liviu Vârciu i-a scris un mesaj amuzant fiicei sale, Carmina, care a împlinit vârsta de 20 de ani! Actorul și prezentatorul tv a postat și un videoclip cu fata lui.
08.05.2022 | 15:06
Ce mesaj amuzant ia transmis Liviu Varciu fiicei sale Carmina de ziua ei de nastere in vazul tuturor
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a făcut 20 de ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu este mândru de fata lui, Carmina, ajunsă la frumoasa vârstă de 20 de ani! Fostul membru al trupei „L.A” i-a scris un mesaj în stilul caracteristic fiicei sale, pe Instagram.

Liviu Vârciu, mesaj amuzant transmis fiicei sale. Carmina a împlinit 20 de ani

Postarea a strâns în câteva ore peste 85.000 de vizualizări pe rețeaua de socializare, internauții fiind vrăjiți de frumusețea fiicei sale.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, puiule! 20 de primăveri! Te iubesc! P. S.: Nu mă face bunic, încă, te rog!”, este mesajul scris de Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu are o relație mai degrabă de prietenie cu fiica lui, despre care vorbește de fiecare dată cu sclipire în ochi. Carmina este rodul relației pe care cântărețul a avut-o pe vremea când el avea doar 20 de ani și cânta în L.A.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a avut o aventură în vara anului 2002 cu Ami Teiceanu, iar aceasta a rămas apoi însărcinată. Presa a scris de-a lungul vremii că Vârciu nu era foarte interesat de faptul că ex-partenera lui era gravidă.

Odată cu trecerea anilor, Vârciu și-a luat în serios rolul de tată și s-a apropiat de fata lui, Carmina, deși nu mai este împreună cu mama acesteia.

ADVERTISEMENT

În urmă mai bine de doi ani, Carmina dezvăluia, însă, că nu prea vorbește cu Anda Călin, mama ei vitregă, cu alte cuvinte. Fata lui Vârciu s-a arătat extrem de vehementă când a fost întrebată de actuala parteneră a tatălui ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu)

Fata lui Vârciu nu are o relație apropiată cu iubita actorului

A spus că nu are ce să discute cu Anda deoarece legătura cea mai importantă o are cu tatăl ei. A lăsat să se înțeleagă că nu vrea să se bage deloc în viața personală a părintelui ei.

ADVERTISEMENT

„Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu șuișuri și coborâșuri. Ne-am menținut pe linia de plutire un timp… iar am urcat, iar am coborât și tot așa. 

Eu cu ea nu vorbesc (n.r. Anda Călin). Nu am nicio legătură cu ea. Cea mai mare legătură o să o am cu tatăl meu.

Nu am ce să comentez, e viața lui și alegerea lui. Cu Anastasia am fost mai apropiată, dar asta nu ține de mine”, a declarat Carmina în 2020 pentru site-ul redacția.ro.

 

ADVERTISEMENT