Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Răsturnare de situaţie! Eduard Radaslavescu rămâne la FCSB: “Bine, tată, nu te oblig!”. Update exclusiv

La miezul nopții, după FCSB - Universitatea Craiova 3-0, Gigi Becali și-a dat acceptul să cedeze un jucător la FC Botoșani. Doar că Eduard Radaslavescu nu a vrut să plece şi va rămâne la FCSB.
04.09.2023 | 12:23
Rasturnare de situatie Eduard Radaslavescu ramane la FCSB Bine tata nu te oblig Update exclusiv
Radaslavescu (dreapta) merge la FC Botoșani. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-09-2023
09:22

Răsturnare de situaţie! Eduard Radaslavescu nu merge la FC Botoşani: "Vreau să rămân aici!"

La o oră după ce Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că s-a înţeles cu Iftime pentru împrumutul lui Eduard Radaslavescu, patronul FCSB a spus că mutarea a căzut, jucătorul dorind să rămână la FCSB: 

„Radaslavescu nu vrea să plece. I-am zis: «Du-te, bă, la Botoșani să joci». «Vreau să rămân aici». «Bine, tată, atunci nu te oblig». Mi-a zis să nu mă supăr, dar eu nu mă supăr. Respectăm contractul, nu obligăm oamenii. Ai semnat contractul? Respectă-l! Toată lumea să respecte contractele, cum le respect eu”, a spus Becali într-o conferinţă de presă de la Palat. 

04-09-2023
08:07

Gigi Becali anunță împrumutul lui Eduard Radaslavescu la FC Botoșani!

Gigi Becali a confirmat exclusivitatea FANATIK și anunță că Eduard Radaslavescu va juca până la finalul sezonului la FC Botoșani:

“Da, pleacă la Botoşani. Ne-am înţeles. Pleacă împrumut un an. Nu mai pleacă nimeni în afară de Radaslavescu”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA

03-09-2023
10:04

Valeriu Iftime, despre transferul lui Radaslavescu la FC Botoșani

Valeriu Iftime a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA și a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de site-ul nostru. FC Botoșani este foarte aproape să îl împrumute de la FCSB pe Eduard Radaslavescu.

„Dan Alexa mai vrea un jucător U21 și există discuția pentru Radaslavescu, doar că mai sunt niște detalii pe care trebuie să le povestească domnul Gigi Becali.

(n.r. – are legătură cu numărul de meciuri?) Exact. Dar nu e vorba că îmi impune niște meciuri. Problema e că rup competiția. Juniorii mei, pe care îi am de la mine, rămân trei pe jumătate de post sau pe un sfert de post.

Și ăstuia (n.r. – Radaslavescu) dacă îi dai un număr de meciuri singur, lipsește și pentru el competiția. Eu vreau un under bun, care să îi pună pe ai mei în dificulate, să fie mai atenți, dar nici ăla care vine la mine să fie sigur că joacă, că n-am făcut nimic”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali și-a dat acordul, mai e o singură problemă: „Rupe concurența”

Eduard Radaslavescu, 19 ani, jucător pentru care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro în vara anului trecut, este foarte aproape de un împrumut la FC Botoșani. Este vorba despre un acord pentru un sezon, iar jucătorul trebuie să stabilească ultimele detalii ale contractului la formația din Moldova. Gigi Becali și-a dat acordul imediat după FCSB – U Craiova 3-0

Eduard Radaslavescu, cedat de FCSB la FC Botoșani sub formă de împrumut. Gigi Becali și-a dat acordul

FCSB a cedat mai mulți jucători în această vară, iar banca la partida cu U Craiova banca nu arăta deloc ofertant. Totuși, Gigi Becali și staff-ul vicecampioanei au considerat că Radaslavescu nu este o variantă viabilă pentru acest sezon. Cristi Ganea și-a reziliat contractul cu Panathinaikos sâmbătă noapte, așa cum a anunțat FANATIK, și va semna cu FCSB. Devine o soluție la Radunovic.

ADVERTISEMENT

Șansele ca jucătorul să prindă minutele pe care și le dorea erau foarte mici în acest sezon. Mai ales în condițiile în care, după eliminarea din Conference League, lupta se va duce doar pe două fronturi: SuperLiga și Cupa României.

Radaslavescu a jucat 21 de minute în partida din Ghencea cu U Craiova și nu a avut nicio realizare notabilă. Este al patrulea meci în care intră în acest sezon de SuperLiga. Dar a mai prins doar minutele de prelungire cu Poli Iași și Dinamo. Plus alte 21 de minute în înfrângerea cu UTA.

ADVERTISEMENT

Eduard Radaslavescu vrea neapărat să joace mai mult, pentru a reveni la forma excelentă pe care o avea sub comanda lui Hagi

Cele 42 de minute jucate de Radaslavescu în ultimele două etape l-au convins pe Gigi Becali că jucătorul poate fi cedat fără ca lotul FCSB să aibă de pierdut. Astfel că a venit răspunsul pozitiv la propunerea lui Iftime la Botoșani.

Eduard Radaslavescu a cerut și el să fie lăsat să plece, în condițiile în care simte că are mare nevoie de minute pe teren pentru a reveni la forma excelentă pe care o arăta la Farul lui Hagi.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Becali simte că aceasta este singura variantă pentru a încerca să fructifice investiția de 850.000 de euro în jucător. Astfel că îl cedează la FC Botoșani în speranța că jucătorul va da randament și va fi o soluție bună pentru sezonul viitor la FCSB.

Cota lui Eduard Radaslavescu, în continuă prăbușire de la transferul la FCSB

Eduard Radaslavescu s-a transferat în urmă cu un an la FCSB și era la acel moment cel mai promițător tânăr jucător din SuperLiga. Prestațiile sale la Farul erau excelente, dovadă și suma achitată de Gigi Becali, una uriașă pentru un jucător de 18 ani la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Doar că ultimul sezon la FCSB a erodat serios cota lui Eduard Radaslavescu. Acesta a jucat foarte puțin, deși în primă fază părea o soluție chiar pentru titularizare. În prezent, cota jucătorului este de 550.000 de euro, conform Transfermarkt.de.

ADVERTISEMENT