Life

Ce meserie a avut Andi Vasluianu înainte să fie celebru. Drumul către actorie a fost unul dificil

Andi Vasluianu (47 de ani) este un actor apreciat în lumea cinematografiei, drumul său fiind presărat cu numeroase încercări și meserii până în acest punct al vieții.
10.04.2022 | 22:05
Ce meserie a avut Andi Vasluianu inainte sa fie celebru Drumul catre actorie a fost unul dificil
ADVERTISEMENT

Vedeta a spus ce loc de muncă a avut înainte să devină celebru. S-a bucurat de o popularitate foarte mare odată cu rolul din serialul Profu′, de la Pro TV, însă drumul către actorie nu a fost deloc ușor, ba dimpotrivă.

Andi Vasluianu, despre meseria avută înainte de actorie. Ce a lucrat artistul

Andi Vasluianu a muncit în urmă cu ani buni într-o brutărie, unde era nevoit să se trezească la ora 4:00 în fiecare dimineață pentru a căra făina. Artistul spune că a reușit în cele din urmă să facă și câteva produse, printre care se numără japoneza.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, s-a angajat la un butic unde lucra în tura de noapte. Toți banii pe care îi câștiga aici se duceau pe dulciuri. Ulterior, actorul a ajuns să lucreze într-o tâmplărie, unde avea să-și descopere cel mai bun prieten.

„M-am făcut actor pentru că iubesc această meserie şi iubesc cum m-a modelat actoria. Cred foarte tare că introspecţia pe care mi-o dă actoria mi se potriveşte mănuşă. N-aş fi putut să simt la fel de mult dacă aş fi ales altceva.

ADVERTISEMENT

Îmi place mai mult cuvântul a interpreta decât expresia a intra în personaj. Întâi am intrat la o brutărie turcească, cum era la începutul anilor 90 şi căram făină. Mă duceam pe la 4 dimineaţa ca să descărcăm camionul.

Pe atunci, eram elev la seral, iar după-amiaza mă duceam la şcoală. Maximum pe care l-am făcut în acel loc de muncă, am împletit o japoneză. Eu nu cred că ai ajuns undeva şi s-a terminat.

ADVERTISEMENT

Apoi, devine totul o bucurie. În viața reală, nu se întâmplă aşa la nimeni. Cred că încă nu am ajuns nicăieri, tot caut. La un moment dat, se vor înmulţi momentele acestea trăite în prezent şi mă voi bucura mai mult.

Cred că, de fapt, asta caut. Să trăiesc aici, acum şi să mă bucur de tot ceea ce primesc”, a spus vedeta din pelicula Despre oameni și melci, în emisiunea Rețeaua de idoli, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Andi Vasluianu, premiat pentru un rol secundar

Andi Vasluianu este absolvent al Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale (promoţia 1999, clasa Sanda Manu). Până în momentul de față a jucat în peste 50 de filme, primul fiind în anul 1997.

Spune că teatrul este cel care l-a ales pe el, actorul reușind să primească premiul Gopo pentru Cel mai bun actor în rol secundar, în filmul Hârtia era albastră, care a apărut în cinematografele de la noi în 2007.

ADVERTISEMENT
Tags: