Life

Ce meserie a avut Demet Ozdemir înainte să devină actriță. Din ce a făcut bani celebra Zeynep din Prizoniera destinului

Demet Ozdemir este actrița care o interpretează pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”, dar puțină lume știe că avea cu totul altă meserie înainte.
14.12.2021 | 17:08
Ce meserie a avut Demet Ozdemir inainte sa devina actrita Din ce a facut bani celebra Zeynep din Prizoniera destinului
Demet Ozdemir, dezvăluiri despre meseriile sale. Ce făcea actrița din Prizoniera destinului în trecut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit din ce a făcut bani cu ani în urmă. Cunoscuta artistă din Turcia a încercat mai multe locuri de muncă până când și-a găsit drumul în viață.

A fost dansatoare de rezervă pentru Bengü, iar mai târziu Demet Ozdemir avea să facă parte din grupul de dans Efes Kizlar. În plus, a apărut în videoclipul piesei „Ates Et ve Unut”, interpretată de Mustafa Sandal.

ADVERTISEMENT

Tânăra actriță a făcut primii pași în lumea cinematografică odată cu rolul din serialul „Sana Bir Sir Verecegim”, unde a jucat împreună cu Esra Ronabar, Murat Han și Ekin Koç.

Demet Ozdemir, dezvăluiri despre meseriile sale. Ce făcea actrița din Prizoniera destinului în trecut

Câțiva ani mai târziu, Demet Ozdemir interpreta personajul „Aylin”. I-a dat viață în serialul „Kurt Seyit ve Sura” și a jucând-o pe Demet în filmul „Tut Sözünü”.

ADVERTISEMENT

Pasiunea pentru actorie a făcut-0 să meargă mai departe și a ajuns să prindă un rol important în producția „Prizoniera destinului”, care se difuzează la Kanal D.

Demet Ozdemir, detalii despre rolul din Prizoniera destinului

Frumoasa actriță în vârstă de 29 de ani îi dă viață lui Zeynep, o tânără frumoasă, de succes, care a absolvit Dreptul.

ADVERTISEMENT

Rolul din serialul „Prizoniera destinului” o creionează la numai 20 de ani, ca provenind dintr-o familie săracă și care duce o viață diferită din cauza deciziilor luate de familia sa când era mică.

Din păcate, Zeynep s-a luptat toată viața cu traumele copilăriei. Acesta este motivul pentru care se simte permanent ca o prizonieră a destinului.

ADVERTISEMENT

În viața reală, Demet Ozdemir a fost crescută numai de mama sa, care a divorțat de partenerul de viață când actrița avea în jur de 8 ani. Vedeta mai are doi frați mai mici.

Despărțirea a făcut-o pe femeia care a născut-o să ia o decizie radicală și să se mute la Istanbul. Actrița nu a ținut legătura cu figura paternă.

Demet Ozdemir o iubește enorm pe mama ei, Ayşen Şener, și nu se sfiește să le arate celor care o urmăresc cum arată ființa cea mai dragă din viața ei.

ADVERTISEMENT