Life

Ce meserie a avut Florin Piersic Jr. în SUA: „Credeam că tot ce zboară se mănâncă. Aveam 25 de ani”

Florin Piersic Junior a muncit mult pentru a ieși din umbra tatălui său. Ce a ajuns să facă în Statele Unite ale Americii, pe vremea când avea 25 de ani?
09.06.2022 | 10:25
Ce meserie a avut Florin Piersic Jr in SUA Credeam ca tot ce zboara se mananca Aveam 25 de ani
Florin Piersic Jr, a dezvăluit ce meserie a avut în SUA. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Piersic Jr. a plecat în Statele Unite ale Americii la doar 25 de ani. În România, era dificil să iasă din umbra tatălui său, astfel că s-a gândit că are mai multe șanse peste ocean. A vrut să atragă atenția marilor vedete de la Hollywood, însă a ajuns să spele vase într-un restaurant.

Ce meserie a avut Florin Piersic Jr. în SUA? A vrut să atragă atenția celebrităților, dar a ajuns să spele vase

Florin Piersic Jr. este un regizor și un actor renumit, însă nu i-a fost ușor să-și depășească condiția de „fiu al lui Florin Piersic”, mai ales în România. Din acest motiv, a hotărât, la doar 25 de ani, să se mute de unul singur peste ocean și să-și creeze propriul nume în cinematografie.

ADVERTISEMENT

Planul său era unul bine pus la punct, urma să lucreze într-un restaurant frecventat de lumea bună a Hollywoodului. Scopul era să fie remarcat și să ajungă să primească un rol, oricât de mic.

Totuși, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar Florin Piersic Jr. a ajuns să spele vasele, fără a avea contact cu celebritățile.

ADVERTISEMENT

„A trecut mult timp şi memoria mă înşală. Am spălat vase, la maşină. Le clătești, mai întâi, apoi le pui într-un cub mare, la vreo 200 de grade.

Făceam asta zilnic cam 16-17 ore pe zi, timp de trei, patru luni. Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă”, a povestit Florin Piersic Jr. , citat de VIVA. 

ADVERTISEMENT

„După ce am plecat, a filmat Al Pacino în restaurantul ăla”

După ce a văzut că situația nu este chiar așa cum și-a închipuit-o, Florin Piersic Jr. a hotărât să-și dea demisia și să plece din restaurant. A aflat apoi că la scurt timp, acolo a filmat Al Pacino.

„Credeam că, dacă eram la New York, o să mă vadă Steven Spielberg. E vorba de vârstă. Mai ales dacă lucrezi la un restaurant, eventual trecând de la spălat vase la chelner, poți să te întâlnești cu un actor cunoscut și să îi spui, ‘uitați, cartea mea de vizită’ sau să îți scrii numele pe un șervețel. 

ADVERTISEMENT

Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla”, și-a amintit actorul.

ADVERTISEMENT