Life

Ce meserie are Irina Columbeanu la doar 17 ani. Din ce câștigă bani în America fiica lui Irinel Columbeanu. Surpriza e totală

Ce lucrează Irina, fata lui Irinel Columbeanu, la numai 17 ani. Care este ocupația pe care o are în Statele Unite ale Americii.
27.01.2024 | 12:40
Ce meserie are Irina Columbeanu la doar 17 ani Din ce castiga bani in America fiica lui Irinel Columbeanu Surpriza e totala
Ce lucrează Irina, fata lui Irinel Columbeanu, la numai 17 ani. Care este ocupația pe care o are în Statele Unite ale Americii. Sursa foto: Instagram / captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce meserie are Irina Columbeanu la doar 17 ani. Din ce câștigă bani în America fiica lui Irinel Columbeanu. Surpriza e totală. Dezvăluirea a fost făcută recent chiar de fostul om de afaceri, în mediul virtual.

Ce lucrează Irina, fata lui Irinel Columbeanu, la numai 17 ani. Care este ocupația pe care o are în Statele Unite ale Americii

Ce lucrează Irina, fata lui Irinel Columbeanu, la numai 17 ani. Care este ocupația pe care o are în Statele Unite ale Americii, acolo unde a plecat în 2018 și unde locuiește împreună cu mama sa, fotomodelul Monica Gabor.

ADVERTISEMENT

Adolescenta are o relație foarte bună cu tatăl său alături de care a crescut până la 14 ani când a fost nevoită să părăsească România pentru a se bucura de un trai mai bun. Nu a uitat niciodată de figura paternă.

De când locuiește la azilul de bătrâni fostul milionar în euro este ajutat constant de fată. Prima oară i-a trimis toate economiile pe care le avea adunate, iar acum s-a angajat într-un restaurant din Los Angeles. Lucrează ca și chelneriță.

ADVERTISEMENT

„Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo”, a dezvăluit Irinel Columbeanu în podcast-ul Fiță cu Adiță de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Ce planuri de viitor are Irina Columbeanu

Irinel Columbeanu are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, Irina, care studiază enorm. Adolescenta are planuri mărețe de viitor și știe exact care este drumul pe care vrea să-l urmeze când va termina liceul.

„Își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, a mai spus fostul om de afaceri, în același postcast. Asta înseamnă că fata își dorește să calce pe urmele mamei sale, Monica Gabor, care este tot cadru didactic.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor care au ajuns în presă de-a lungul anilor fosta soție a lui Irinel Columbeanu a renunțat la cariera de fotomodel. De când s-a stabilit în Statele Unite ale Americii viața i s-a schimbat radical.

De ceva vreme este profesoară de limba engleză, motiv pentru care nu este foarte activă pe rețelele de socializare. În aceeași situație este și Irina Columbeanu, care este o prezență discretă și care nu dorește să epateze cu nimic.

ADVERTISEMENT