Life

Irina Columbeanu, decizie neașteptată după ce tatăl său, Irinel Columbeanu, a ajuns la azil. Monica Gabor a luat și ea aceeași hotărâre

Irina Columbeanu, dar și mama sa, Monica Gabor, au luat o decizie complet neașteptată după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil.
10.10.2023 | 09:26
Irina Columbeanu decizie neasteptata dupa ce tatal sau Irinel Columbeanu a ajuns la azil Monica Gabor a luat si ea aceeasi hotarare
Irina Columbeanu, decizie neașteptată după ce tatăl său, Irinel Columbeanu, a ajuns la azil. Sursă foto: YouTube, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu traversează o perioadă destul de dificilă din viața sa. Fostul milionar a ajuns la azil în urmă cu două săptămâni, la aceeași locație unde și-a petrecut și tatăl său ultima parte din viață.

Irina Columbeanu, decizie neașteptată după ce tatăl său, Irinel Columbeanu, a ajuns la azil

Irinel Columbeanu a trăit o viață de vis ani buni. Cu toate astea, nimeni nu avea să știe ce se va întâmpla. Fostul milionar a pierdut totul, iar la momentul actual se află la azilul Sfântul Ioan. 

ADVERTISEMENT

După ce informația s-a răspândit în spațiul public, Irina Columbeanu și Monica Gabor, au luat o decizie complet neașteptată. Se pare că atât fiica cât și fosta soție a afaceristului au decis să renunțe la rețelele de socializare.

Mai exact, Irina Columbeanu, care în curând împlinește 18 ani, a decis să își șteargă contul de Instagram. Acesta nu mai există, drept dovadă mesajul transmis de rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

„Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă. Este posibil ca linkul pe care l-ai accesat să nu fie valid sau ca pagina să fi fost ştearsă. Mergi înapoi la Instagram”, este mesajul care apare atunci când este căutat contul adolescentei.

Monica Gabor a renunțat și ea la rețelele de socializare

Monica Gabor a luat și ea aceeași decizie. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a renunțat de asemenea la activitate de pe Instagram. Ultima postare a acesteia a fost în urmă cu un an de zile, pe 24 octombrie.

ADVERTISEMENT

Și nici Irina Columbeanu nu era atât de activă pe contul ei de socializare. Fiica lui Irinel Columbeanu nu a mai postat vreo fotografie de mai bine de un an de zile, astfel că ștergerea contului se pare că nu a afectat-o prea mult.

Menționăm faptul că atât Irina Columbeanu cât și Monica Gabor țin încă legătura cu Irinel Columbeanu. Chiar fostul milionar confirma faptul că a vorbit cu ele și că amândouă știu că acesta se află la azil. 

ADVERTISEMENT

„Irinuca m-a sunat. Și Monica mi-a scris… Am comunicat în acest mod, scris și verbal, cu amândouă. Știu că sunt aici și poate cine știe, mă vor vizita”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”.

ADVERTISEMENT