Life

Imagine de colecție cu Irina Columbeanu. Cum arată, în prezent, fiica lui Irinel și a Monicăi

Irina Columbeanu este de nerecunoscut. Cât de mult s-a schimbat fiica Monicăi și a lui Irinel de când a plecat din România
15.01.2024 | 14:35
Imagine de colectie cu Irina Columbeanu Cum arata in prezent fiica lui Irinel si a Monicai
Monica Gabor are toate motivele să fie mândră de fiica ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Au trecut ani buni de când Irina Columbeanu a plecat din România. Aceasta locuiește alături de mama ei în Statele Unite ale Americii, acolo unde a făcut deja primii pași către un viitor strălucit. În prezent, fiica lui Irinel și a Monicăi este de nerecunoscut.

Irina Columbeanu se implică în diverse proiecte sociale

Irina Columbeanu este plecată de mulți ani din România, iar în tot acest timp a muncit pentru viitorul ei. Fiica lui Irinel și a Monicăi este extrem de ambițioasă și de motivată să facă tot perfect, așa că deja se poate lăuda cu câteva reușite.

ADVERTISEMENT

Irina este foarte deșteaptă și empatică. Fiica Monicăi deține permis de conducere de la vârsta de 15 ani și se implică în tot felul de proiecte caritabile. Însă, asta nu este tot.

Pasiunile pe care fiica lui Irinel le are au reușit să îi aducă câteva mii de euro în conturi. Părinții ei sunt foarte mândri de ea, mai ales că muncește pentru tot ceea ce își dorește să obțină.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu se înțelege de minune și cu fratele ei vitreg, Anthony. Acesta este copilul pe care Mr. Pink, soțul Monicăi îl are din relația anterioară. Monica este ca un liant între cei doi copii și face tot posibilul pentru ca cei mici să se înțeleagă.

Fiica Monicăi Columbeanu se înțelege de minune cu fratele ei vitreg

Așa cum era de așteptat, Irina moștenește frumusețea de la mama ei. Fiica lui Irinel crește pe zi ce trece și devine o adolescentă în toată regula. Întreaga familie este mândră de ea, mai ales mătușa ei, Ramona.

ADVERTISEMENT
irina columbeanu
Irina Columbeanu este copleșită de complimente și laude din partea celor din online. Sursa foto: Instagram

Ramona este cea care vorbește cel mai des despre nepoata sa. Monica a devenit din ce în ce mai rezervată de când este într-o relație cu Mr. Pink. Românca abia dacă mai postează câteva imagini, din când în când.

În schimb, ori de câte ori are ocazia, Ramona vorbește foarte frumos despre nepoata ei. Aceasta o laudă constant și spune că are un suflet bun și că este foarte deșteaptă.

ADVERTISEMENT

”Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală.  Și-a luat permisul de conducere.”, spunea acum ceva timp sora Monicăi, potrivit wowbiz.ro.

La fel de mândră este Monica Gabor care vede pe zi ce trece cât de mult îi seamănă fiica. Acum ceva timp, acesta a postat pe Instagram o imagine cu Irina și cu Anthony, iar fanii au copleșit-o cu aprecieri și complimente. Majoritatea celor care au văzut imaginea au rămas surprinși de cât de mult a crescut Irina în ultimii ani.

ADVERTISEMENT