Life

Ce meserie are și unde locuiește sora Lidiei Buble. Estera de la Asia Express nu are legătură cu showbiz-ul

Lidia Buble a acceptat provocarea Asia Express, unde participă alături de una dintre surorile sale, dar cine este, de fapt, Estera?
10.10.2021 | 14:45
Ce meserie are si unde locuieste sora Lidiei Buble Estera de la Asia Express nu are legatura cu showbizul
Ce meserie are și unde locuiește sora Lidiei Buble. Estera de la Asia Express nu are legătură cu showbiz-ul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sora mai mare a blondinei nu este foarte cunoscută publicului larg. Artista provine dintr-o familie cu 11 frați și surori, dar spune că are o legătură specială cu Estera Buble.

Tânăra nu mai locuiește de ceva ani buni în România, ci în Austria acolo unde și-a întemeiat o familie. Este căsătorită și mama fericită a doi băieți: Isaiah și Isaac.

ADVERTISEMENT

Cine este Estera, sora Lidiei Buble. Care este meseria pe care o are concurenta de la Asia Express

În ceea ce privește activitatea pe care o desfășoară peste hotare aceasta este cea de make-up artist, meserie care o împlinește pe Estera Buble.

De altfel, concurenta de la Asia Express este cea care o machiază pe Lidia Buble atunci când ajunge în țară, la familia sa care locuiește la Deva.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Lidia Buble a ales-o pe Estera pentru Asia Express

Surorile Buble au toate șansele să ajungă în marea finală de pe Drumul Împăraților, fosta iubită a lui Răzvan Simion dezvăluind care este motivul pentru care a ales-o pe Estera.

Cântăreața o cunoaște foarte bine pe sora sa mai mare și în plus, are oportunitatea să le arate celor de acasă o altă latură a sa, cea care ține foarte mult de competiție.

ADVERTISEMENT

Și nu de puține ori Lidia Buble a arătat că joacă dur, momentul când i-a furat mașina lui Zarug fiind cel mai bun exemplu în acest sens.

„O viaţă am aşteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea şi într-un alt context.

ADVERTISEMENT

Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac faţă când adaug stresul şi epuizarea. Vin să câştig şi să-mi arăt că pot mai mult.

Noi suntem 11 fraţi. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a spus artista înainte de începerea filmărilor de pe Drumul Împăraților, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT