Life

Ce meserie și-ar fi dorit să aibă Maia Morgenstern. În copilărie visa numai la această activitate

Maia Morgenstern este de departe una dintele mai apreciate actrițe. Ea s-a făcut remarcată după ce a obținut rolul vieții în superproducția lui Mel Gibson „Patimile lui Hristos”.
17.11.2022 | 09:48
Ce meserie siar fi dorit sa aiba Maia Morgenstern In copilarie visa numai la aceasta activitate
Maia Morgenstern nu lua în calcul să devină actriță în copilărie. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern are 60 de ani însă nu își arată deloc vârsta. Este mereu o prezență cât se poate de plăcută, iar cu fiecare rol pe care l-a avut de-a lungul anilor a reușit să câștige admirația multor români.

Ce meseria își dorea să aibă Maia Morgenstern în copilărie

Deși este o actriță de mare succes, Maia Morgenstern recunoaște că în perioada copilăriei și inclusiv în adolescență nici prin minte nu i-a trecut că va ajunge să urce pe scenă, sau că se va afla în fața camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

Actrița a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde și-a deschis sufletul și a prezentat câteva detalii neștiute până acum.

Maia Morgenstern a avut o copilărie cât se poate de simplă. Nu avea note mari la școală, însă nici părinții ei nu o certau, aceștia având o relație destul de specială. De asemenea, în vacanța de vară, actrița era extrem de activă.

ADVERTISEMENT

Avea mai mereu vânătăi în genunchi, avea energie, fura flori, alerga și își amintește cu drag acea perioadă.

Ce nu știu mulți este că marele vis al Maiei Morgenstern nu a fost actoria. Pe când era mică, aceasta își dorea să devină taxatoare de tramvai, pentru că în opinia ei, acea persoană avea cea mai mare autoritate.

ADVERTISEMENT

”În copilărie, aș fi vrut să fiu taxatoare de tramvai. Aveam o noptieră, lângă pat, un lemn lăcuit, iar sertarul era plin de bilete de tramvai folosite.

Mi se părea că taxatoarea de tramvai era persoana cu cea mai mare autoritate”, a povestit ea, în cadrul podcast-ului.

ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern a vrut să dea la Medicină

Când a mai crescut însă, părerea i s-a schimbat. Maia Morgenstern s-a gândit să dea la Medicină, însă mătușa ei a realizat că aceasta nu are nicio cunoștință în domeniu și că i-ar fi imposibil să ajungă acolo.

”A venit mătușa mea, ea era medic pediatru la Botoșani și m-a întrebat câte ceva din chimia organică, materie pentru examen.

Apoi, m-a întrebat la fizică. Eram pe lângă. «Pentru Medicină nu știe, nu, nu!», a sunat verdictul ei”, a mai povestit actrița.

Iată că între timp, Maia Morgenstern a reușit să urmeze calea actoriei care, după cum vedem și acum, a dus-o pe culmile succesului.

Menționăm că în prezent, Maia Morgenstern formează un cuplu cu primul ei soț, Claudiu Istodor. Cei doi s-au regăsit după ani de zile, iar acum sunt mai fericiți ca oricând.

ADVERTISEMENT
Tags: