Life

Maia Morgenstern a împlinit 60 de ani. Cine e bărbatul care îi este acum alături

Maia Morgenstern, una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe, își serbează ziua de naștere. Vedeta din serialul Sacrificiul împlinește vârsta de 60 de ani.
01.05.2022 | 08:15
Maia Morgenstern a implinit 60 de ani Cine e barbatul care ii este acum alaturi
Maia Morgenstern a ajuns la 60 de ani. Actriţa a divorţat de două ori. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Protagonista din producția Fructul oprit, de la Antena 1, a primit numeroase mesaje de la prieteni și apropiați. Artista are o carieră înfloritoare la cei 60 de ani, împliniți pe 1 mai, fiind născută într-o familie de evrei din București.

Maia Morgenstern a ajuns la 60 de ani. Actriţa a divorţat de două ori

Maia Morgenstern își sărbătorește ziua de naștere. În urmă cu câțiva ani artista a petrecut alături de cei dragi la un restaurant din Arad, acolo unde se afla într-o deplasare cu una dintre piesele sale. Îndrăgita actriță s-a bucurat de o zi liniștită.

ADVERTISEMENT

Este recunoscută oriunde merge, dovadă că fanii nu o scapă din ochi nici de aniversarea sa. Artista este discretă și nu vorbește foarte des despre viața privată, mai ales că până acum a divorțat de două ori. În prezent, se iubește cu primul soț, Claudiu Istodor.

Al doilea soț al actriței Maia Morgenstern a fost medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu pe care l-a cunoscut în anul 2000, în Franța. Doctorul lucra la un spital din Marsilia, remarcând-o pe vedeta la una dintre reprezentațiile sale.

ADVERTISEMENT

S-au îndrăgostit la prima vedere, nunta având loc de Crăciun, la numai un an de relație. Primii zeci ani au fost numai lapte și miere, însă în următorii doi a intervenit monotonia. Au încercat să-și salveze căsnicia cu ajutorul unei vacanțe romantice, o a doua lună de miere, dar eforturile au fost în zadar.

În anul 2012 au plecat pe drumuri separate, însă despărțirea oficială avea să aibă loc abia trei ani mai târziu, în fața notarului, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Cine este Claudiu Istodor şi ce relaţie are Maia Morgenstern cu el

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor s-au regăsit după 20 de ani de la separare, povestea lor de dragoste desfășurându-se în perioada 1983–1999. În timpul mariajului a venit pe lume și primul copil al Maiei Morgenstern, Tudor Aaron Istodor.

Îndrăgita actriță și actualul partener de viață au revenit la gânduri mai bune la ani buni după ce s-au despărțit. Și-au petrecut perioada de izolare din pandemie împreună, iar acum sunt mai uniți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Artistul în vârstă de 61 de ani este celebru pentru filmele și piesele de teatru în care a jucat de-a lungul carierei, dar și pentru serialele de televiziune. Omul de radio povestea în urmă cu ceva vreme că fosta soție este cea care l-a ajutat să-și depășească teama de la filmări, după o pauză mai lungă.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor
Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Sursa foto: Facebook.com

Câţi copii are Maia Morgenstern

Maia Morgenstern are un băiat alături de primul soț, Tudor Aaron (37 de ani), dar și două fete din două relații diferite. Eva Lea Cabiria are 23 de ani și este fructul relației dintre vedeta de la Antena 1 și actorul András István Demeter.

Fiica cea mare a artistei îi calcă pe urme. A absolvit Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și poate fi văzută frecvent în piese de teatru. În plus, este activă în social media.

Maia Morgenstern
Maia Morgenstern și cei trei copii. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik

 

Aceasta adoră lumea teatrului și actoria, deși s-a hotărât pe ultima sută de metri să dea examenul, asta pentru că vedea viitorul în cu totul altă direcție. Cabiria credea că va ajunge matematician.

A doua fiică, Ana Isadora, are 19 ani și a venit pe lume în timpul căsniciei cu neurochirurgul Dumitru Băltățeanu. Tânăra este pasionată de psihologie și nu dă semne că ar dori o carieră în lumea artistică la fel ca celebra sa mamă.

ADVERTISEMENT