Life

Ce moștenire și-ar dori Codin Maticiuc să-i lase fiicei sale, Smaranda: “Dacă vrea să o facă”

Codin Maticiuc a dezvăluit ce moștenire și-ar dori să-i lase fiicei sale mai mari, Smaranda. Actorul nu o va forța să facă acest lucru.
15.01.2023 | 16:24
Ce mostenire siar dori Codin Maticiuc sai lase fiicei sale Smaranda Daca vrea sa o faca
Moștenirea pe care Codin Maticiuc ar vrea să i-o lase Smarandei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc ar vrea să-i lase o moștenire fiicei sale, Smaranda, dar numai dacă ea va dori să o ducă mai departe. Actorul spune că nu o va forța pe fiica lui cea mare să facă ceva dacă nu își dorește.

Codin Maticiuc ar vrea să-i lase o moștenire fiicei sale, Smaranda. Actorul spune că totul depinde doar de ea

Actorul și omul de afaceri este împlinit pe toate planurile. El și partenera sa, Ana Pandeli, au împreună două fete, Smaranda și Ilinca.

ADVERTISEMENT

Ana Pandeli mai are un fiu dintr-o relație anterioară, însă Codin Maticiuc îl iubește ca pe propriul copil.

Codin Maticiuc este foarte implicat în renovarea spiralelor din România, însă a promovat și diverse instituții care se ocupă de îngrijirea animalelor.

ADVERTISEMENT

Actorul speră ca Smaranda să-i ducă moștenirea mai departe, atunci când va crește, însă numai dacă va fi de acord cu acest lucru.

De asemenea, afaceristul speră ca în 30 de ani să schimbe ceva în legătură cu legislația și cu sistemul medical de la noi din țară, astfel încât Smaranda să nu mai fie nevoită să facă și ea ceva.

ADVERTISEMENT

“Dacă vrea să îl continue. Nu aș vrea să las moșteniri care să atârne ca o piatră de moară. Nu o las ca pe un blestem.

O las, dacă vrea să o facă, să o facă. Eu sper ca până când fata mea se face mare, adică în 30 de ani, noi să fim nu perfecți cu spitalele, dar pe un drum mult mai bătătorit.

ADVERTISEMENT

Dacă nu se întâmplă în 30 de ani pentru mine e o înfrângere. Cred că în 30 de ani pot să schimb o legislație, să fac niște mișcări care să conteze și să nu mai fie atât de multă nevoie.

Mă rog, ce o să vrea ea.”, a declarat Codin Maticiuc pentru ego.ro.

Ce regulă a impus Codin Maticiuc în familia sa

Fiind atât de preocupat de bunăstarea necuvântătoarelor, Codin Maticiuc este implicat și în renovarea adăposturilor de animale. Din acest motiv, actorul le-a impus membrilor familiei sale să nu cumpere animale, ci să le salveze de pe stradă.

Toate animalele pe care actorul le-a avut până acum au fost luate de pe stradă și nu cumpărate.

“Da, a fost una dintre condițiile familiei mele. Nu am cumpărat niciodată niciun animal. Avem câini, avem pisici, doar maidanezi, asta este regula.

Cât timp există pe stradă, noi nu dăm banii. Aceste animale pe care le-am avut până acum le-am luat de pe stradă, mi-au ieșit în cale.”, a mai spus Codin Maticiuc pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT