Sport

Lionel Messi, interviu incendiar despre viața sa privată! Argentinianul: „Sunt o persoană cu inima mare și sensibilă“

Lionel Messi a șocat printr-un interviu foarte deschis, unde a discutat cu „cărțile pe masă“ despre mai multe aspecte ale vieții sale personale.
27.03.2024 | 19:02
Lionel Messi interviu incendiar despre viata sa privata Argentinianul Sunt o persoana cu inima mare si sensibila
Lionel Messi, interviu despre "omul", "tatăl" și "soțul" Messi / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, care se află în scandal cu Mbappe, a vorbit deschis despre serialul preferat sau despre ceea ce-l face să plângă. De asemenea, a discutat și despre ce alte sporturi iubește, dar și ce sport a început să urmărească din SUA.

Cine este Lionel Messi „omul“

Absent în partidele Argentinei prin prisma unei accidentări, Lionel Messi a oferit un interviu exclusiv pentru un canal arab. Întrebat care este serialul său preferat, argentinianul a numit unul pe care l-a vizionat de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

„În ultima vreme ne uităm la multe seriale… Game of Thrones. Mi-a plăcut mult și l-am văzut de mai multe ori”., a spus Lionel Messi pentru sursa citată.

Argentinianul a fost întrebat despre ceea ce-l face să plângă. Lionel Messi a dezvăluit că se consideră o persoană cu inimă mare, destul de sensibilă, căreia îi e greu să nominalizeze un lucru specific.

ADVERTISEMENT

„Este greu să spun un lucru anume care mă face să plâng, dar adevărul este că sunt foarte sensibil, mă consider o persoană cu inima mare și sunt destul de sensibil”, a mărturisit argentinianul.

Lionel Messi, iubitor și de alte sporturi

Messi a spus și ce alte sporturi preferă, printre care tenis, padel sau baschetul, dar și-un sport nou pentru el. „La Pulga“ a recunoscut că, odată cu sosirea pe meleagurile americane, a început să adore fotbalul american.

ADVERTISEMENT

„Îmi plac foarte mult tenisul, padel sau baschetul. În Statele Unite învăț multe despre fotbalul american, căruia nu îi acordăm atât de multă importanță înainte, iar acum înțelegându-l mai mult și fiind aproape, îl urmăresc și mă bucur mai mult, dar în general îmi place să mă uit toate tipurile de sport.”, a mai spus argentinianul.

Argentinianul a fost întrebat ce gen de muzică adoră și dacă dansează: “Eu ascult de toate, foarte variat. Dar nu dansez și nici nu cânt.”, a recunoscut Messi.

ADVERTISEMENT

Familia sa, între romantism și jocuri cu copiii

Lionel Messi a fost întrebat dacă este o fire romantică față de partenera sa, Antonella Roccuzzo. Argentinianul a recunoscut că nu este o fire romantică în general, dar încearcă să fie pentru aceasta.

“Am momentele mele, nu sunt prea priceput la romantism, nu mă consider un romantic”, a mai spus argentinianul pentru canalul arab.

„La Pulga“ a recunoscut că încearcă mereu să ofere mai mult timp familiei sale și să se bucure de lucruri mici alături de aceasta: „Mereu sunt momente pentru familie, încerc să mă bucur foarte mult de copiii mei, soția mea, de lucrurile mici și momentele în care eu am timp pentru ei“.

Întrebat ce activități are alături de copiii săi, Lionel Messi a punctat că este un tată ca oricare altul. Argentinianul a spus că jocul cu mingea este parte din familie, dar și jocurile video.

„Mă joc cu ei cu mingea, jocuri video, ceva foarte normal, ce poate face orice tată cu copiii săi.”, a spus Messi despre activitățile cu cei trei copii ai săi.

Aflat la Inter Miami, David Beckham a spus recent povestea transferului lui Lionel Messi pe meleagurile americane.

ADVERTISEMENT
Tags: