Life

Liviu Vârciu, nebunii cu femei, cot la cot cu Dan Negru! Dezvăluiri fulminante

Liviu Vârciu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce nebunii făcea când era pe val cu trupa L. A. Ce regret are?
23.10.2023 | 12:45
Liviu Varciu nebunii cu femei cot la cot cu Dan Negru Dezvaluiri fulminante
Liviu Vârciu, povești uluitoare din perioada L. A. Foto: Instagram/ Kanal D/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu ar putea face un film ori să scrie o carte despre cea mai nebună perioadă a vieții sale, când era tânăr flăcău și înconjura țara în turneele trupei L. A. O parte din aventurile de care azi își amintește zâmbind l-au costat, însă, destul de mult.

Liviu Vârciu, amintiri din perioada L. A.: „Sunt nostalgic după mașinile vechi”

Liviu nu vrea să trăiască în trecut, cu toate că unele lucruri le-ar face altfel cu mintea de acum. Liviu Vârciu a fost prezent anul ăsta la Festivalul Nostalgia, care a avut loc în Pădurea Băneasa, iar dacă vorbim despre nostalgii, ele sunt nenumărate în cazul artistului!

ADVERTISEMENT

Vârciu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că din perioada în care era extrem de tânăr își amintește mașinile și muzica. Și acum preferă muzica veche față de cea care e azi la modă, deși nu contestă trendurile actuale.

„Sunt după multe lucruri nostalgic. Sunt nostalgic după mașinile vechi, de exemplu. Eu cumpăr acum mașinile pe care le aveam în L. A. Îmi place muzica veche, se pare că atunci se făcea muzică.

ADVERTISEMENT

Și acum se face muzică, dar mi se pare că notele atunci s-au inventat. Sunt nostalgic după perioada cu L. A.-ul când făceam tot ce îmi trecea prin cap. Nu sunt un tip care trăiește în trecut. Trăiesc în prezent și viitor și vreau să cred treaba asta”, a declarat Liviu Vârciu, pentru FANATIK.

Băieții de la L. A., chefuri cu gagicile în hoteluri

Și că veni vorba de nebunii, Liviu Vârciu ne-a spus că nu se uita la bani atunci când voia, alături de colegii de trupă, să-și facă poftele. Tineri și cu hormonii tropăind, băieții de la L. A. erau înconjurați mereu de fete. Vârciu a avut faimă de mare gagicar, de altfel, în trecut.

ADVERTISEMENT

Petrecerile din hoteluri și bețiile trase până dimineața au avut un preț, unul de care actorul din comedia „Bravo, tată!” de la Antena 1 e conștient acum. În perioada când întorcea banii cu lopata, Vârciu ar fi putut cumpăra toată faleza Năvodari, însă banii s-au risipit!

La unul din party-urile de la hotel a participat și Dan Negru. Liviu Vârciu își amintește că Negru era destul de surprins când a văzut covorul plin cu bani, după care cântăreții îl trimiteau să le cumpere băutură și alte lucruri de care aveau nevoie.

ADVERTISEMENT

Nebuniile tinereții l-au costat pe artist: „N-am fost în stare să cumpăr un metru la Năvodari”

„Făceam toate nebuniile de pe planeta asta. Noi când stăteam la hotel închiriam un palier întreg și îl umpleam cu suflete… pereche și ne aruncam toți banii pe covor.

Am o povestire cu Dan Negru, când a văzut covorul plin de bani în hotel, îi luam cu mâna și îi dădeam să ne cumpere și nouă lucruri, băutură și toate cele. Adică făceam lucruri extravagante și ne-au costat toate astea.

Uite, am ajuns ca după ce s-a terminat cu trupa L. A. niciunul să aibă ceva de pe urma trupei. Eu acum când mă duc la Constanța stau la hotel.

N-am fost în stare să cumpăr un metru la Năvodari când puteam într-o lună să cumpăr toată faleza Năvodari. Astea au fost timpurile. Și, cum ți-am mai spus, prefer să trăiesc în prezent și viitor”, a dezvăluit Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT