Life

Dan Negru, imagine rară alături copiii și soția lui. Și-a luat fanii prin surprindere

Imaginea rară pe care a postat-o Dan Negru pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Kanal D și-a luat fanii prin surprindere.
04.09.2023 | 17:22
Dan Negru imagine rara alaturi copiii si sotia lui Sia luat fanii prin surprindere
Câți copii are Dan Negru. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Dan Negru și-a luat fanii prin surprindere, la început de săptămână. Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” de la Kanal D a publicat o imagine rară, mai exact una în care apare alături de soția sa, Codruța Negru, și cei doi copii ai lor, Dara și Bogdan.

Cum arată soția și copiii lui Dan Negru. Imaginea rară pe care a postat-o moderatorul de la Kanal D

Dan Negru, deși este mereu prezent în lumina reflectoarelor, preferă să-și țină familia departe de lumea televiziunii. Este căsătorit din 2006 cu un medic stomatolog, Codruța Negru, iar copiii lor nu sunt activi nici măcar pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Dara, în vârstă de 11 ani, și Bogdan, în vârstă de 9 ani, primesc o educație aparte din partea părinților și funcționează după un program, conform dezvăluirilor lui Dan Negru în diferitele sale apariții TV. Luni, după ce prezentatorul a publicat o fotografie cu ei, pe facebook, a spus că își dorește să-și trăiască liniștiți etapa copilăriei.

Dan Negru a subliniat în postare că fiica lui, Dara, și fiul său, Bogdan, cu toate că ”nu apar la televizor” și ”nu sunt vedete pe Tik-Tok” au calități morale și urmează o școală de stat și nu una privată, așa cum se întâmplă în cazul altor persoane publice.

ADVERTISEMENT

”Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșeală e greu de învins!

Un om blând și bun își va gasi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei… Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, a scris Dan Negru în dreptul imaginii postate.

ADVERTISEMENT
dan negru
Așa arată familia lui Dan Negru. Sursa foto: facebook

 

Dan Negru este de 17 ani căsătorit cu soția sa. Cum reușește să aibă o căsnicie solidă

Mulți se întreabă cum reușește Dan Negru să aibă o căsnicie solidă cu soția sa, Codruța, având în vedere că multe cupluri din peisajul monden divorțează foarte des în ultimii ani. Realizatorul spune că nu există o reteță anume și că din familia lui a luat exemplul mariajelor lungi.

”Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a declarat Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai de succes prezentatori TV din țară. A lucrat peste două decenii la Antena 1, postul unde a moderat mai multe producții de audiență și revelioanele care i-au ținut pe români neclintiți din fața ecranelor. Din februarie 2022, a părăsit Antena 1 și a fost angajat la Kanal D, unde prezintă emisiunile ”Jocul cuvintelor” și  ”Tu urmezi”.

ADVERTISEMENT