Life

Ce notă a luat Haziran la bacalaureat. Iubita lui Luis Gabriel are motive de laudă

Ce medie a avut Haziran, iubita lui Luis Gabriel, la examenul de bacalaureat. Îndrăgita cântăreață a împărtășit totul cu fanii.
29.09.2022 | 08:46
Ce nota a luat Haziran la bacalaureat Iubita lui Luis Gabriel are motive de lauda
Ce medie a avut Haziran, iubita lui Luis Gabriel, la bacalaureat. Le-a spus totul fanilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce notă a luat frumoasa blondină la bacalaureat. Iubita cunoscutului cântăreț de muzică de petrecere are motive de laudă, în ciuda faptului că una dintre materii i-a dat mari dureri de cap și a obținut o medie mai mică.

Ce medie a avut Haziran, iubita lui Luis Gabriel, la bacalaureat. Le-a spus totul fanilor

Haziran a deschis recent o sesiune de întrebări pe rețelele de socializare, unde s-a strecurat și o curiozitate legată de studii și media pe care a obținut-o la examenul de bacalaureat. Tânăra a urmat un liceu de muzică din Craiova.

ADVERTISEMENT

„Aproximativ 8, nu mai știu exact fiindcă au trecut mulți ani. Știu că am luat o notă mică la istorie”, a mărturisit frumoasa blondină despre examenul maturității pe pagina de Instagram.

Iubita artistului Luis Gabriel a fost studentă la facultatea de Teatru și cea de Limbi Străine, perioadă în care începuse și Dreptul. Acum recunoaște că cea din urmă nu era tocmai pe placul său, dovadă că nu a terminat-o.

ADVERTISEMENT

De altfel, Haziran nu are studii superioare pentru că a fost nevoită să se mute și să abandoneze totul. Cântăreața intenționează să înceapă măcar una dintre cele trei facultăți și să o ducă la bun sfârșit.

Haziran, despre bac și facultate
Ce notă a luat Haziran la bacalaureat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ce studii are Haziran, partenera de viață a lui Luis Gabriel

„Am fost la liceul de arte, pe profil muzical”, a mai adăugat Haziran, pe rețelele de socializare, unde a vorbit foarte mult despre fiul său, Joseph, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp, prin cezariană.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Luis Gabriel a oferit câteva detalii despre ziua în care bebelușul va fi creștinat, dar și că se gândește serios să facă cununia civilă cu partenerul de viață. Momentan, tânăra nu are planuri pentru nuntă.

În altă ordine de idei, Haziran a precizat că a slăbit foarte mult după ce a devenit mamă pentru prima oară. Acum are 75 de kilograme și a dat jos 25.

ADVERTISEMENT

Totodată, frumoasa blondină vrea să mai elimine 10-15 pentru a fi în formă maximă și pentru a încăpea în hainele de dinainte de sarcină.

ADVERTISEMENT
Tags: