Life

Iubita lui Luis Gabriel s-a confruntat cu complicații la naștere. Haziran a povestit totul

Iubita lui Luis Gabriel a avut o naștere cu complicații. Haziran a dezvăluit cum l-a adus pe lume pe băiețelul ei și al faimosului artist. Medicii au luat-o pe neașteptate.
23.06.2022 | 22:34
Iubita lui Luis Gabriel sa confruntat cu complicatii la nastere Haziran a povestit totul
Ce probleme a avut Haziran cu nașterea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Haziran, iubita lui Luis Gabriel, a vorbit despre naștere, la o zi după ce ea și faimosul artist au devenit părinți. Tânăra a mărturisit că aducerea băiețelului lor pe lume nu a fost ocolită de probleme.

Haziran, iubita lui Luis Gabriel, a avut o naștere cu complicații. Ce i-au spus medicii

Cu puțin timp înainte de a intra în sala de operație, Haziran a aflat că nu va putea naște natural, așa cum își dorea și planificase, ci prin cezariană. Deși vestea medicilor  nu i-a picat deloc bine, a decis să accepte tot ce este mai bine pentru copilul său.

ADVERTISEMENT

”A fost ok operația, a fost pe neașteptate, pentru că eu voiam să nasc natural, dar nu s-a putut. A trebuit să fac cezariană, a fost mai complicat puțin pentru mine.

Nu știam la ce să mă aștept, nu mă documentasem deloc despre cezariană, dar totul a fost bine, eu mă simt ok”, a dezvăluit Haziran la Antena Stars, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Care este starea lui Haziran și a băiețelului său

Tânăra a avut și multe sentimente de spaimă, înainte de naștere. În cele din urmă, totul a decurs bine, iar acum atât bebelușul cât și ea sunt sub supravegherea cadrelor medicale. Haziran crede că sâmbătă va fi externată.

”Trebuia să intru undeva pe după-amiază, dar am intrat pe la ora 10. Mi-a fost foarte frică, sincer! În general îmi este frică de spitale. Știam că nu este doar viața mea în joc și este și viața lui bebe și atunci am stat cu stres dublu!

ADVERTISEMENT

Cred că sămbătă voi fi externată, depinde de cum mă voi simți, poate chiar mai repede vom fi externați”, a mai precizat Haziran.

Tot ea a mai spus că bebelușul a avut 3 kilograme și jumătate la naștere.

”Cel mic este foarte, foarte cuminte. Am fost mai devreme să îl văd. Eu nu îl văzusem deloc, pentru că ieri am stat la terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Este foarte cuminte, este foarte micuț. A avut la naștere 3 kilograme și jumătate”, a mai detaliat Haziran, partenera lui Luis Gabriel.

ADVERTISEMENT
Tags: