Life

Ce notă a luat la Bac iubita lui Liviu Vârciu. Anda Călin este mândră de reușita ei

Ce notă a luat la Bac iubita lui Liviu Vârciu. Anda Călin s-a apropiat de zece și este foarte mândră de reușita ei, așa că a distribuit informația pe rețelele de socializare.
28.06.2022 | 16:02
Ce nota a luat la Bac iubita lui Liviu Varciu Anda Calin este mandra de reusita ei
Ce notă a luat la Bac iubita lui Liviu Vârciu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anda Călin este mândră nevoie mare de rezultatele pe care le-a obținut la examenul de Bacalaureat. Iată ce notă a luat, de fapt, iubita lui Liviu Vârciu la examenul maturității.

Ce notă a luat la Bac iubita lui Liviu Vârciu

Anda Călin și-a amintit de perioada liceului, dar și de emoțiile pe care le-a avut atunci când a trebuit să dea examenul de Bacalaureat.

ADVERTISEMENT

Elevii care au terminat acum clasa a XII-a deja au aflat ce note au obținut, iar vâlva creată de acest examen i-a amintit Andei Călin de momentele când era elevă și ea.

Iubita lui Liviu Vârciu s-a lăudat în mediul online cu notele pe care a reușit să le obțină și chiar a ținut să precizeze că totul era învățat din cărți, și la acea vreme nu avea laptop sau internet.

ADVERTISEMENT

Totuși, chiar și așa, Anda Călin a reușit să ia o notă mare la Bac, ba chiar iubita lui Liviu Vârciu a fost aproape de perfecțiune. Anda Călin a primit nota 9,55 acum 13 ani când a da examenul.

”Acum 13 ani… amintiri. 9,55. Pe vremea când nu aveam laptop sau internet nelimitat și învățam din cărți”, a scris Anda Călin pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT
Postarea făcută de Anda Călin. Ce notă a luat
Postarea făcută de Anda Călin. Ce notă a luat. Foto: Instastory

Ce note au luat vedetele la Bacalaureat

Una dintre cele mai mari note la examenul de bacalaureat a fost luată de nimeni altul decât Dorian Popa.  Acesta a reușit să obțină media 9,83 în urma examenului.

Și cântăreața Alexandra Stan a fost printre starurile de la noi care a obținut să a reușit să obțină o medie foarte bună la examenul de bacalaureat anume 9,13 și foarte aproape s-a aflat și Andra, soția lui Cătălin Măruță, care a obținut la Bac nota 9,07.

ADVERTISEMENT

Anda Adam se afla și ea printre artiștii cu cele mai mari note la Bac, deoarece cântăreața a obținut media 9,66 după ce a terminat cursurile de la liceul ”George Călinescu“, din Bucureşti.

ADVERTISEMENT