Life

Ce note a luat Bibi la examenul de Bacalaureat. Cântăreața a vrut să depună contestație

Cântăreața Bibi a dezvăluit ce note a obținut la examenul de Bacalaureat, pe care l-a susținut săptămâna trecută.
06.07.2021 | 19:18
Ce note a luat Bibi la examenul de Bacalaureat Cantareata a vrut sa depuna contestatie
Ce note a luat Bibi la examenul de Bacalaureat. Cântăreața a vrut să depună contestație. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bibi a dezvăluit ce note a obținut la examenul de Bacalaureat, pe care l-a susținut săptămâna trecută. Cântăreața a vrut chiar să depună contestație, deși notele au fost foarte bune.

Ieri a fost o zi plină de emoții pentru cei care au susținut examenul maturității. Au fost afișate rezultatele la BAC înainte de contestații, iar Bibi se află printre cei care au trăit emoția aflării notei.

ADVERTISEMENT

Ce note a luat Bibi la examenul de Bacalaureat

Bibi s-a descurcat foarte bine la examenul de Bacalaureat și este mulțumită de notele pe care le-a obținut. Cu toate că rezultatele au fost foarte bune, artista a vrut să depună contestație.

Tânăra a obținut 9,10 la Limba și Literatura Română și 9,40 la Istorie, în timp ce la Geografie a obținut 9,75, fiind și materia ei preferată. Media finală este 9,41.

ADVERTISEMENT

Deși notele sunt foarte bune, cântăreața le-a spus fanilor că vrea să facă contestație la Geografie, fiind sigură că lucrarea ei merita nota 10.

„Puteam să vă anunț mult mai devreme despre rezultatele din BAC, dar bineînțeles că Bibi est eo nebună și a vrut să facă contestație așa că m-am gândit în ce fel să vă anunț.

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit să fac contestație și-o să mă credeți de-a dreptul nebună, contestație fix la materia la care am luat cea mai mare notă, adică la geografie, unde am luat 9,75.

Eu știam sigur că lucrarea mea este de 10, deci nu mă așteptam la altă notă la geografie și m-a uimit un pic să văd acolo 9,75”, a declarat Bibi pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Bibi a renunțat imediat la contestație

După ce a cerut părerea fanilor, tânăra s-a răzgândit și nu a mai depus contestație. Bibi a realizat că media obținută este destul de mare și o va ajuta să intre la facultatea dorită.

Aceasta a mai spus că oricum și-a îndeplinit scopul, acela de a lua note peste 9 la toate materiile.

„Gata, n-am mai făcut nicio contestație că m-am și enervat. Gata! Îmi place nota pe care am luat-o. Oricum, am luat exact cum mi-am propus.

Mi-am dorit să am peste 9 la toate materiile, așa a fost, media 9,41 sunt super ok cu asta, ce pot să-mi doresc mai mult de la viață?

Note super bune, super mulțumită de rezultatele pe care le-am avut”, a continuat Bibi.

ADVERTISEMENT
Tags: