Life

Ce note a luat, în realitate, Andreea Bostănică la Bac: ”Chiar nu mă afectează”

Ce rezultate, a avut, de fapt, Andreea Bostănică la Bac. Ce a transmis Regina TikTok-ului în online legat de acest examen.
13.07.2023 | 09:25
Ce note a luat in realitate Andreea Bostanica la Bac Chiar nu ma afecteaza
Ce rezultate, a avut, de fapt, Andreea Bostănică la Bac. Ce a transmis Regina TikTok-ului în online. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce note a luat, în realitate, Andreea Bostănică la Bac. Tânăra de 18 ani susține că nu este afectată deloc de media generală cu care a terminat liceul și că acest lucru nu a împiedicat-o deloc să reușească în plan profesional.

Ce rezultate, a avut, de fapt, Andreea Bostănică la Bac. Ce a transmis Regina TikTok-ului în online

Ce rezultate, a avut, de fapt, Andreea Bostănică la Bac după ce s-a vehiculat că a obținut 4 la limba și literatura română. Regina TikTok-ului a transmis un mesaj în online, precizând că a luat nota 7 la această materie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, creatoarea de conținut a mai susținut că la limba engleză a luat 8, la istorie 6 și la geografie 7, însă realitatea este cu totul alta. Pe site-ul ance.gov.md, notele vedetei sunt complet diferite față de cele comunicate de ea.

Tânăra a urmat cursurile Liceului Teoretic Dragoș Vodă din Stăuceni, Chișinău, unde a susținut examenul vieții sale fizic. A fost la profilul umanist, la limba și literatura română reușind să obțină nota 5.

ADVERTISEMENT

La limba engleză Andreea Bostănică a luat 6, la istoria românilor și universală a primit 5. De asemenea, Regina TikTok-ului a primit la geografie nota 5, în timp ce media generală, după probele orale, a fost de 5,88.

Andreea Bostănică, despre rezultatele la bacalaureat

„Toată România și Moldova vorbește că Andreea Bostănică a luat 4 la BAC. Dar am venit aici să vă spun că îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar am luat BAC-ul.

ADVERTISEMENT

Pe mine chiar nu mă afectează că am luat 7 la Română. Gândindu-mă că dacă nu l-aș fi dat viața mea nu s-ar fi schimbat absolut deloc.

Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri”, a spus Andreea Bostănică într-o filmare de pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Celebra creatoare de conținut a mai subliniat că este independentă de la vârsta de 13 ani și că în clasa a XII-a avea deja mașină personală. În plus, tânăra a mai spus că datorită muncii sale și-a cumpărat trei apartamente în Chișinău, dar și un penthouse.

De asemenea, Regina TikTok-ului a semnat de curând actele pentru o locuință de vis în București, fiind convinsă că notele de la bacalaureat nu au încurcat-o sub nicio formă să aibă bani. E activă în online și din 2021 s-a lansat și în industria muzicală.

ADVERTISEMENT