Life

Ce note a luat Mirela Vaida la BAC. Prezentatoarea de la Acces Direct are cu ce se mândri

30.06.2020 | 17:31
Ce note a luat Mirela Vaida la BAC Prezentatoarea de la Acces Direct are cu ce se mandri
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida are cu ce se mândri. Prezentatoare de la Acces Direct a obținut rezultate foarte bune la examenul de Bacalaureat. Nu a avut nicio notă sub 9, iar media generală a fost 9.62.

Mirela Vaida a terminat Liceul de Informatică din Iași, în 2001, chiar dacă tatăl insista pentru Licul Pedagogic, iar mama și-ar fi dorit să urmeze o clasă de uman, pentru că stăpânea foarte bine Limba și Litaratura Română.

ADVERTISEMENT

Își amintește că nu au fost deloc ușoare examenele, mult mai dure decât în vremea noastră, dar s-a pregătit bine și a obținut note de 9 și 10 pe linie.

Mirela Vaida a avut 9 și 10 la BAC, iar media generală, 9.62

Mirela Vaida a fost copleșită de emoții când a văzut notele obținute de Selly la examenul de Bacalaureat. Așa și-a amintit de rezultatele ei, asemănătoare cu cele înregistrate de celebrul vlogger.

ADVERTISEMENT

“Tata a insistat să dau admitere la Liceul Pedagogic din Iași! Mama mă voia la o clasa “umanistă” pentru ca eram talentată la limba și literatura romană. Am ales imposibilul: Liceul de Informatică!

Mirela Vaida, BAC, note
Ce note a luat Mirela Vaida la BAC. sursă foto: facebook

Cu care m-am luptat din greu în primii doi ani, pierdută printre matematicieni și olimpici internaționali la informatică! Pentru ca, apoi, să dau admitere la Drept!

ADVERTISEMENT

Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era “neiertator”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte!

Mirela Vaida, diploma, BAC
Prezentatoarea de la Acces Direct are cu ce se mândri. Sursă foto: facebook

Și cărora le mulțumesc azi! Dau timpul înapoi cu 19 ani!! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic! Acum am aflat că am aceeași medie ca a vloggerului Selly! Chiar m-au năpădit amintirile! Multumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a scris Mirela Vaida pe contul de facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: