Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu mai au nevoie de prea multe introduceri. Cariera lor din domeniul culinar este cea mai bună carte de vizită. Și, pentru că au ridicat nivelul în ceea ce privește gastronomia din România, preparatele celor doi sunt mereu aspru judecate de pofticioși.
Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt doi dintre cei mai cunoscuți chefi din România. Întreaga lor carieră în domeniul culinar este una excepțională, iar preparatele pe care le-au pus în farfurie au fost duse mereu la nivel de artă.
Cei doi au devenit cunoscuți după ce au avut rolul de jurați la mai multe emisiuni de profil. Așa cum era de așteptat, după ce au început să stăpânească arta gastronomiei, Scărlătescu și Bontea au început să facă pași și către lumea restaurantelor.
În timp ce iubitul Doinei Teodoru și-a deschis propriul restaurant, Bontea a preferat să își pună amprenta asupra preparatelor servite în diverse locații din București. Așa se face că cei pofticioși pot mânca preparate delicioase semnate de chefi în unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Capitală.
Pentru că este la modă să testezi preparate și să dai note, un cunoscut tiktoker a mers să guste din farfuriile ce poartă amprenta foștilor jurați de la Antena 1. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut ce a primit în farfurie.
Radu Apostu, căci despre el este vorba, a mers să mănânce la unul dintre celebrele restaurante din zona de Nord a Capitalei. Acest local a fost promovat de Bontea și Scărlătescu și se pare că aici sunt servite și preparatele lor.
Influencerul a optat pentru biban de mare la grătar și garnitură de legume. Prietena lui a comandat colțunași umpluți cu carne de rață în sos de dovleac copt, fistic și pere caramelizate.
Ambele preparate comandate au fost o explozie de gusturi și de arome. Era de așteptat, având în vedere că au avut amprenta celor doi chefi celebri. Seara a culminat cu desertul. Influencerul a optat pentru cheesecake cu ciocolată și prăjitură cu lămâie, căpșuni și mentă.
Felurile principale au primit din partea influencerului nota 9.5. Desertul a fost delicios și a primit nota 10. Radu Apostu a fost plăcut impresionat de întreaga experiență de la restaurant și a garantat că o să revină cu prima ocazie.
”Peștele a fost foarte bun, dar legumele au fost îmbibate prea mult în ulei de măsline, pentru gustul meu. Dar, măcar era un ulei de măsline de calitate. Merită nota 9,50. (…) Am avut un cheesecake cu ciocolată și o prăjitură cu lămâie, căpșuni și mentă. Ambele au fost de nota 10”, a spus Radu Apostu pe TikTok.