Life

”Vă vrem în această formulă”. Cum au reacționat fanii la cea mai recentă apariție a lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Cum s-au afișat cei trei chefi după plecarea de la Antena 1. Sorin Bontea și colegii lui au stârnit un val de reacții în mediul online
18.01.2024 | 07:10
Va vrem in aceasta formula Cum au reactionat fanii la cea mai recenta aparitie a lui Bontea Scarlatescu si Dumitrescu
Cum s-au afișat cei trei chefi după plecarea de la Antena 1. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anul trecut, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au spus adio emisiunii care i-a adus timp de ani buni în prim plan. Cei trei au încetat contractul și au ales să nu mai fie jurați la Chefi la cuțite. Deși au fost aleși cei care le vor lua locul în noul sezon, se pare că fanii sunt nostalgici după vechea formulă.

Sorin Bontea și colegii lui, din nou, în formula care i-a consacrat

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Dumitrescu sunt unii dintre cei mai iubiți chefi de la noi din țară. De-a lungul timpului, statutul de jurat de la emisiunea Chefi la cuțite le-a adus foarte multă notorietate. Drept dovadă, au sute de mii fani care sunt cu ochii pe ei tot timpul.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Bontea și colegii lui au luat una dintre cele mai radicale decizii. Cei trei au renunțat la Chefi la cuțite, cu doar câteva săptămâni înainte de a începe noul sezon. Alegerea lor a fost una uimitoare, atât pentru cei de acasă, cât și pentru cei din producție.

Nimănui nu i-a venit să creadă că Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu nu vor mai apărea pe micile ecrane în formula consacrată. Motivul invocat de cei trei a fost legat de programul solicitant, dar și oboseala care s-a acumulat de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

De când au ales să plece de la Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au afișat din ce în ce mai rar împreună. Fiecare dintre ei a simțit nevoia unei pauze, mai ales după ce au filmat în ritm alert ani la rând. Și, așa cum era de așteptat, fiecare dintre ei continuă să dedice timp marii pasiuni pentru gătit.

Fanii îi vor pe cei trei jurați înapoi pe micile ecrane

Deși nu mai filmează împreună zi de zi, cei trei foști jurați au rămas foarte buni prieteni. Drept dovadă, atunci când se întâlnesc, nu ratează nicio ocazie de a se poza împreună, spre bucuria fanilor.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva săptămâni înainte de a începe noul sezon de Chefi la cuțite, Bontea și colegii lui au stârnit nostalgii în rândul admiratorilor. Cei trei foști jurați s-au pozat împreună, de dragul vremurilor bune.

Imaginea cu ei a adunat mii de aprecieri, dar și comentarii pozitive din partea fanilor. Cu toții și-au exprimat dorința ca cei trei să revină pe micile ecrane. Deși locul lor la Antena 1 a fost ocupat de alți patru chefi, cei de acasă tânjesc după veche formulă a juraților de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

”Reveniți în acest trio magnific, indiferent de postul TV”; ”Vă vrem în aceeași formulă, indiferent în care televiziune! Sunteți cei mai tari!”; ”Ce dor îmi era să va vad împreună pe toți trei”, sunt doar câteva dintre reacțiile primite.

După plecarea lor, Antena 1 i-a acționat în judecată pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Se pare că cei trei nu au respectat întocmai termenii contractuali, iar daunele cerute sunt de ordinul sutelor de mii de euro.

ADVERTISEMENT