Stiri sportive

Ce nu s-a văzut la TV din Al Hilal – Esperance Tunis 1-0! Gomis i-a provocat pe jucătorii lui Flamengo + fanii au vrut să intre pe teren! VIDEO

14.12.2019 | 21:07
Ce nu sa vazut la TV din Al Hilal  Esperance Tunis 10 Gomis ia provocat pe jucatorii lui Flamengo  fanii au vrut sa intre pe teren VIDEO
ADVERTISEMENT

Al Hilal a învins-o pe Esperance Tunis, scor 1-0, în sferturile de finală de la Campionatul Mondial al Cluburilor, la Doha, iar FANATIK vă prezintă două faze interesante care nu s-au văzut la TV. VEZI VIDEO MAI JOS!

Ce nu s-a văzut la TV din Al Hilal – Esperance Tunis 1-0

Al Hilal s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, acolo unde se va duela cu Flamengo, marți, 17 decembrie, de la ora 19.30. Golul care a calificat-o mai departe pe Al Hilal a fost înscris de Gomis, iar francezul a oferit faza serii.

ADVERTISEMENT

Bafetimbi Gomis a fost rezervă la meciul disputat de Al Hilal cu Esperance Tunis, dar francezul nu a dezamăgit atunci când a fost introdus pe teren de Răzvan Lucescu și a înscris golul victoriei în minutul 73. Atacantul a decis să se bucure pentru reușita sa chiar în zona unde se aflau jucătorii lui Flamengo, dar și antrenorul Jorge Jesus.

Gomis i-a provocat pe jucătorii lui Flamengo și i-a transmis un mesaj lui Jorge Jesus

Jorge Jesus este fostul antrenor al lui Al Hilal și acum o pregătește pe Flamengo, echipă care a câștigat a doua oară Copa Libertadores. Gomis a dezvăluit la finalul meciului că a dorit să îi transmită un mesaj acestuia înaintea duelului din semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor.

ADVERTISEMENT

“Jorge Jesus e prietenul meu. Înainte ca el să plece de la Al Hilal l-am invitat la o cină organizată acasă la mine. Când am înscris golul am mers să îi transmit umătorul mesaj: “O să ne duelăm și o să fie un meci mare între Flamengo și Al Hilal,,”, a spus Gomis.

Fanii lui Esperance Tunis au vrut să intre pe teren

Meciul dintre Al Hilal și Esperance Tunis din sferturile de finală ale Campionatului Mondial al Cluburilor nu a fost lipsit de incidente. În momentul în care Gomis a înscris golul victoriei, stadionul a “explodat” în zona în care se aflau suporterii formației din Africa. Aceștia au încercat să treacă de stewarzi și să pătrundă pe teren.

ADVERTISEMENT

Al Hilal se va duela cu Flamengo, campioana Americii de Sud, în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, marți, 17 decembrie, de la ora 19.30. Pentru rezultatul din meciul cu Esperance Tunis, formația lui Răzvan Lucescu a încasat două milioane de euro.

Ultimele trei ediții ale Campionatului Mondial al Cluburilor au fost câștigate de Ral Madrid. Formația din Spania nu a mai câștigat Champions League în 2019, iar Liverpool va reprezenta Europa în semifinala de pe 18 decembrie.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Răzvan Lucescu va reuși să treacă cu Al Hilal de Flamengo, iar Liverpool se va impune în cealaltă semifinală de Monterrey, atunci antrenorul român va avea ocazia să își măsoare forțele cu Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT