Life

Ce nu trebuie să comanzi niciodată după ora 20:00 la restaurant. Cele mai murdare secrete, dezvăluite de foști angajați

Tu știi ce nu trebuie să comanzi niciodată după ora 20:00 la restaurant? Sunt anumite secrete pe care nimeni nu ți le va spune.
08.07.2023 | 20:00
Ce nu trebuie sa comanzi niciodata dupa ora 2000 la restaurant Cele mai murdare secrete dezvaluite de fosti angajati
Ce nu trebuie să comanzi niciodată după ora 20:00 la restaurant. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă vrei să fii în siguranță, e bine să știi ce nu trebuie să comanzi niciodată după ora 20:00 la restaurant. Nimeni nu o să îți spună niciodată aceste secrete ”murdare” pe care doar cei care lucrează în domeniu le cunosc foarte bine.

Ce nu trebuie să comanzi niciodată după ora 20:00 la restaurant

La fel ca și în industria hotelieră, ori în industria aeriană, există anumite secrete pe care un client nu le va știi niciodată. Iar unul dintre ele este legat de anumite preparate. Dacă vrei să nu fii păcălit, mai bine află ce nu trebuie să comanzi niciodată după ora 20:00 la restaurant.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii “Good Morning America”, mai mulți foști angajați din marile restaurante au dezvăluit o serie de secrete interesante. Spre exemplu, unii vegani ajung să fie înșelați fără să își dea seama.

Deși se presupune că anumite produse nu conțin carne, sau cel puțin așa știu clienții, realitatea poate fi cu totul alta. De asemenea, un alt secret este legat despre comenzile din timpul serii.

ADVERTISEMENT

Ce nu trebuie să comanzi niciodată după ora 20:00 la restaurant? Cafea. O chelneriță a dezvăluit că pentru a nu fi nevoită să spele două cafetiere, după această oră va fi vândută doar cafea decafeinizată.

Interesant este însă că în realitate, clienții știu că o să consume cafea obișnuită, deși produsul e cu totul altul. “Aduc la masă 12 căni de cafea, iar unor clienţi le spun că este cafea obişnuită, iar altora le spun că este decafeinizată. Însă toate cănile au cafea fără cafeină”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT

Obișnuiești să bei lapte degresat și speri că îl găsești și în restaurante? Și aici vei avea parte de o surpriză neplăcută. Cele mai multe restaurante folosesc doar lapte integral, cu 2% grăsime. Chiar și așa, clienții nu vor știi niciodată.

Adevărul despre peștele și omleta din restaurante

Iar un alt lucru controversat este cel legat de micul dejun. Nu puțini sunt cei care aleg să opteze pentru o omletă dimineața. În cele mai multe restaurante însă, mai exact în 99% din cazuri, aceasta este făcută din pudră și nu din ouă proaspete.

ADVERTISEMENT

Ce nu trebuie să mai comanzi în restaurante? În anumite zile din săptămână alimente riscă să nu fie la fel de proaspete. Spre exemplu, un chelner dintr-un restaurant a povestit că peștele ajungea la locație doar de două ori pe săptămână.

Astfel, cei care îl comandau duminică sau luni, riscau să primească un preparat care nu era proaspăt. “Peştele este adus la restaurant de două ori pe săptămână, deci cel mai bine ar fi să fie comandat de marţi până vineri”, a povestit acesta.

Care este adevărul despre ”meniul zilei”? Posibil să îl vezi în multe restaurante la un preț tentant. Adevărul este că acesta este făcut din alimente care trebuie vândute repede pentru că se alterează. Drept urmare, patronii vor să scape repede de ele.

ADVERTISEMENT
Tags: